Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Iittalan & Fiskarsin syksyä 2018

Kaupallinen postaus

Bloggaaja on saanut *:llä merkityt tuotteet

yritykseltä Iittala (Fiskars Oy) lahjaksi

Kirpeät syysaamut ja kellastuvat lehdet vievät ajatukset jo pitkälle syksyyn. Tuleva sesonki tuntuukin tänä vuonna erityisemmältä pitkän kesän jälkeen. Auringonpaahde on saanut aikaan paljon energiaa ja kieltämättä viileä tuulahdus on hyvin tervetullut. Syksy tuntuu kirpeältä ja kolealta, oranssin värittämä maisema, johon tuli tuo lämpöä.

Kynttilät ja tuikkukynttilät ovat helpoin tapa tuoda tuli ja sen tuoma tunnelma kotiin kuin kotiin. Kaikilla ei ole mahdollisuutta tulisijaan, joten erilaiset lyhdyt, kynttilät, tuikut ovat helpoin tapa saada liekin tuoma fiilis omaan kotiin. Olen iät ja ajat haaveillut sisustustakasta, mutta sen toteutus tai hankinta on jäänyt vielä tekemättä. Osaltaan siihen on vaikuttanut hinta, mutta toisaalta sijoituspaikka. Jos minulla olisi valmiina sen enempää pohtimatta täydellinen spotti sisustustakalle, todennäköisesti hankkisin sen meille jollain aikataululla.

* Iittalan Ultima Thule votiivit saatu lahjaksi yritykseltä Iittala
* Iittalan Ulhima Thule votiivit saatu lahjaksi yritykseltä Iittala

Sain nämä Iittalan Ultima Thule votiivit jo aikaa sitten lahjaksi Iittalalta ja ne ovat näkyneet silloin tällöin taustalla. Nämä ovat olleet meillä jatkuvasti käytössä, sillä Ultima Thule – sarja on yksi pitkäaikainen suosikkini, jota olen vasta hiljattain hankkinut meille kotiin. Viimeisin ostos oli tämän sarjan suurempi kulho, jonka onnistuin saamaan Stockan Hulluilta päiviltä. Olisiko ollut peräti viimeinen kappale?

Oletko lukenut tarinan Ultima Thule – sarjan syntymisen takaa? Se on syntynyt Lapin talvesta, lumen ja jään valloittamana. Ei siis ihmekään, että muotoilu herättää minussa suurta ihastusta. Sukujuuret vievät minut pohjoiseen ja siellä lapsuudessa ja nuoruudessa vietetty aika pitää palan sydämestäni aina pohjoisessa.

Luonnonmateriaalit ovat aina tuntuneet tärkeiltä, vaikka niitä näkyy kotonamme vähän. Puulattia on yksi ylpeyden aihe, mutta myös yksittäiset elementit, kuten kivi tai puutuotteet. Toki kodista löytyy myös muita materiaaleja, kuten lasia, muovia ja metallia. Skandinaavisuus saa näkyä, vaikka pieninä yksityiskohtina.

Kuva: Iittala, Fiskars Oy. Kaasa – lyhdyt syksyn sävyissä

Iittalan syksyä värittää nämä tyylikkäät Kaasa – lyhdyt, mitkä ovat olleet jo pitkään haavelistalla. Niitä on kuitenkin ollut huonosti saatavilla, kun olen ollut asioilla. En osaa nimetä näistä suosikkiani, mutta kirkkaan värisen lisäksi ottaisin vasemman puoleisen lyhdyn. Ehkäpä tässä on hyvä vinkki joululahjalistalle. Kokonaisuuten sävyjen yhdistelmä antaa vaikutelman syksyn kauneudesta ja ruskasta.

Kuva: Iittala, Fiskars Oy. Leimu – valaisimet tuovat lämpöä viileneviin syysiltoihin.

Leimu – valaisin on täydellinen valaisin tunnelman luojana. Sitä on saatavana kolmessa eri sävyssä ja kuvan harmaa on ehdottomasti minun suosikkini. Se sopisi täydellisesti kotimme sävyihin.

Kuva: Fiskars Oy. Issey Miyaken kangaskassit ovat tyylikkään valinta.

Tyylikäs Issey Miyaken kassi on nyt saatavilla myös tumman beigessä sävyssä. Tämä on minun suosikkisävy, joka sointuu täydellisesti klassiseen ja ajattomaan tyyliin. Tämän uuden sävyn lisäksi kassia on saatavilla myös kolmessa muussa sävyssä.

 

 

Löysitkö omat suosikkisi? Lisää uusia tuotteita Iittalan verkkokaupassa.

Saatat myös pitää...