Sisustus

Ikkunalaudalla

Pitkästä aikaa ehdin vähän piipahtamaan tänne blogin puolelle. Aika on mennyt kuin siivillä ja olen melko ahkerasti työstänyt opinnäytetyötäni. Aihe on niin mielenkiintoinen, että vie mennessään. On toki ollut muutakin ohjelmaa ja meillä on käynyt sukulaisia kylässä eli kiirettä omalla tavallaan on ollut. 
Postauksen aiheena on tyttöjen huoneen ikkunalauta, mikä on saanut uuden ilmeen. Pitkään tässä oli aika tyttömäisiä juttuja, mutta tuntuu että se mun saama pinkin yliannostus jatkuu jatkumistaan ja kaivattiin neutraaliutta. Ainoa muutos tuohon kuvaan (verrattuna tähän hetkeen) on tuo narsissi, mikä on vaihtunut orkideaan. Toivoisin, että onnistun pitämään nykyisen pidempään hengissä. 

Jokaisella tavaralla on oikeastaan oma merkitys, mitä tähän on valikoitunut. Juttelin eilen siskoni kanssa keräilytavaroista ja havaitsin sellaisen seikan, että aika usein mieluisat esineet häviävät lelukoreihin tai johonkin säilytyslaatikkoon talteen. Tämä on mielestäni vähän sääli, vaikka onkin kiva tehdä niitä löytöjä omassa kellarissa. Valikoitiin tähän esineitä, joihin liittyy mukavia muistoja.
Sophie La Giraffe on Murun vauva-ajalta yksi mieluisin lelu ja tuo paljon muistoja mieleen. Olen säilyttänyt tyttöjen tavaroita vauva- ja taaperoajalta hatturasioissa tyttöjen huoneessa, mutta mietin että jotain ei liian vauvamaista voisi olla ihan näkösälläkin.
Pieni auto on ostettu Linnanmäeltä ja se on mukava muisto kesästä ja koko perheen yhteisestä ajasta. Auto on ollut milloin missäkin ja erityisesti Muru on tykästynyt siihen. Kun autoa vetää vähän taaksepäin, niin se lähtee ajamaan eteenpäin. En tiedä miksi tätä sanotaan, mutta aina välillä näkee että autolla on huristeltu pitkin hyllyä. Toki sillä voi leikkiä muutenkin, mutta Murulla on tapana tehdä asioita läpinäkyvästi eli vanhemmat eivät huomaa.
Vaaleanpunainen pikkusalkku on sisareni ostama lahja vanhemmalle tyttärellemme A:lle. Tämän jälkeen näitä salkkuja ja myöhemmin hatturasioitakin tuli hankittua enemmin. Viisi vuotta näitä on katseltu meillä ja vielä ei kyllästytä. Ehkä voisi olla vähemmän, mutta toisaalta niin hyviä säilytyskäyttöön, että miksi laittaa poiskaan? Pikkusalkussa säilyvät aarteet ja joskus se pääsee leikkeihinkin mukaan.
Pentikin pallolampunjalka on kaunis ja sisältää paljon tunnelatausta. Se ostettiin Murun raskausaikana vauvanurkkaukseen siitä lähtien on tuonut aina mieleeni ne kauneimmat hetket odotuksesta ja vauva-ajasta. Valkoinen varjostin on myös Pentikin ja pysynyt hyvin siistinä, vaikka onkin vähän arka väri etenkin putsaamisen suhteen.
Aakkostaulu on itsetehty ja sekin odotutti melkein viisi vuotta, että sai valmiiksi alkuperäisestä ajatuksesta. Kylläpä joskus asiat kestävät! Tyttö on harjoitellut paljon kirjaimia ja haluaisi oppia pian lukemaan. Muru tulee perässä ja osaa laulaa jo aakkoslaulunkin ulkoa.
Puuhelmilelu on kompromissiostos eräälle tuliaiselle, mitä emme koskaan saaneet tuotua kotiin ensimmäiseltä etelänmatkaltamme A:n kanssa. Alkuperäinen haaveostos oli oikein kaunis puutarha, missä oli kukkia ja perhosia. Harmikseni mies oli niin epäileväinen koon suhteen, että jätin ostamatta vaikka jälkikäteen ajateltuna se olisi tullut kotiin esimerkiksi sylissä!
Loppukevennykseksi pari kuvaa meidän olohuoneesta. Kyllä meilläkin joskus on sotkuista, etenkin kun äiti yrittää tehdä kouluprojektia…

Hay taipuu vaaterekiksi…

Nuken kestovaippa, minkä olen muuten ommellut itse!
Ohje: Mekkotehdas.

Jostain syystä läppärini näyttää kaikki kuvat näytölläni oudon värisinä, joten en paljoa muokkaile nyt kuvia. Näyttö muuttaa ne melko sinertäviksi, ja kameran sekä puhelimen näytöllä kuvat ovat täysin eri sävyskaalaa, joten älkää ihmetelkö! Yritän saada konetta korjattua pian, mutta se voi viivästyä keskeneräisen opinnäytetyön vuoksi joka on nyt ensisijalla.
Auringon paistetta päiväänne!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Ihania aarteita ikkunalaudalla♥ Ja tutulta näyttää nämä viimeisimmät kuvat:D Tsemppiä opinnäytetyön tekemiseen!

  1. Kiitos paljon Viivi! <3
   Tsemppejä tässä tarvitaan, on aikamoinen urakka vielä edessä.

 2. Tsemppiä opinnäytetyöhön. 🙂 Se vie kyllä mennessään kun on mukava ja mielenkiintoinen aihe.
  Ja tosiaan tuttuja nuo vikat kuvat 😀

  1. Kiitos Jenna! 🙂 Hyvä aihe on kyllä tärkeä ja iso motivaatiotekijä – etenkin omavalintaisessa työssä.

 3. Kivalta näyttää ikkunalauta aarteineen! <3 Ihanaa viikonloppua! 🙂

  1. Kiitos Heli ja samoin sinulle! 🙂

 4. Ihania aarteita tosiaan ikkunalaudalla! Ja ihanaa kun muillakin on välillä lelut sikinsokin 🙂 mulle niin tuttu näky 🙂

 5. Anonyymi says:

  Ihana blogi, uudistettiin lastenhuonetta niin täytyi tulla ideoita katsomaan 🙂 Oon miettinyt meille sohvapöytää ja yksi vaihtoehto on tuo samainen Hayn pöytä 🙂 minkä kokoinen pöytä teillä on? Meidän sohvassa on molemmissa päisää divaani osat ja siihen väliin pitäisi saada jokin kiva näppärä pöytä 🙂

  Aurinkoisin terveisin Jaana

Kommentointi ei ole käytössä.