Sisustus

Ikkunaostoksilla

Utuinen aamu kääntyi kauniiseen auringonpaisteeseen, kun jalkauduimme eilen keskustan vilinään. Veimme lapset aamupäivällä hoitoon ja lähdimme kahdenkesken miehen kanssa nauttimaan Helsingin kaduista ja tunnelmasta. Tavoitteena oli panostaa enemmän ilmaisiin kulttuurisiin kokemuksiin eli kävellä katuja pitkin ja elää hetkessä. Keskustan tyttönä en pääse yli siitä mukavasta olosta, mikä seuraa pikkukahvilan herkkuhetkestä näyteikkunoiden katseluun. Emme tehneet eilen mitään pitkää kierrosta, kunhan kävelimme muutamissa paikoissa ja nautimme hetkestä. Sää oli kaunis ja koleuskaan ei iskenyt lämpöasteiden kivutessa kympin kieppeille. Lounastimme yhdessä lempiravintolassamme ja kiertelimme sen jälkeen ihastelemassa kauppojen näyteikkunoita. 

Piipahdimme ikkunaostosten lomassa myös muutamissa putiikeissa katsomassa valikoimaa. Saimme hieman pohdittavaa makuuhuoneen suhteen, kun ihastuin totaalisesti muutamaan tuoliin. Huomasimme myös, että joulua on alkanut pikkuhiljaa hiipimään liikkeisiin ja toden totta lokakuu lähenee loppuaan. Granitissa oli kivoja valoja ja pohdin, että josko pian laittaisi pihallekin ulkovaloja. Iltaisin alkaa olla jo melkoisen pimeää yhä aikaisemmin ja jokin valaistus olisi mukava.
Viikonloppu taitaakin mennä sitten levätessä, sillä toinen tyttäremme alkoi köhiä aika kovasti eilisiltana ja ääni tuntuu lähtevän. Itselläni nousi hieman kuumetta ja olo tuntuu vähän sairaalta. Saa nähdä miten tässä käy, sillä huomiselle oli suunniteltu keittin remontoimista. Parempi kuitenkin levätä, sillä loppukuulle on tiedossa monenlaista tilaisuutta ja tapahtumaa!
Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Oi Oi mikä postaus lisää tämmösiä mukavaa viikonloppua

  1. Kiitos Rouva V, eiköhän näitä ole luvassa – toive kuultu! Mukavat viikonloput sinnekin!

 2. Mukavaa viikonloppua ja toivotaan ettei flunssa iske pahasti päälle!
  Sinulle on haaste blogissani: http://zubiscorner.blogspot.fi/2015/10/blogitarina.html

  1. Kiitos samoin Suvi!
   Ja kiitoksia, ihanasti olit kirjoittanut. En ehtinyt vielä kommentoida, mutta palailen pian, kiitos!

Kommentointi ei ole käytössä.