Sisustus

Inspiration Day

Olin eilen Indiedaysin järjestämässä Blogger’s Inspiration Dayssa ja se oli aika kiva kokemus. Tilaisuus oli järjestetty ravintola Sipulin talvipuutarhassa, mikä ei ollut minulle entuudestaan tuttu paikka. Kaunis paikka ja oiva tila tällaiselle tapahtumalle. Paikalle oli järjestetty eri pisteitä, joissa esiteltiin eri merkkien tuotteita. Kuvailin aika ahkerasti ja tässäpä teille kuvallinen anti nähtäville.
Tykkäsin aika paljon näistä Riivarin asusteista ja tyylistä. Vaikka vaatteet eivät aivan iskostu omaan arkityyliin, niin silti ne olivat aika hauskan näköiset.

Kaunis takki herätti huomioni ja oli pakko palata pisteelle napsaisemaan pari kuvaa. Vaikka en pidä oranssista väristä, niin tässä takissa sävyt olivat kohdallaan. Voisin hyvin kuvitella tämän sopivan arkikäyttöön työpäivään.

Tarjoilupuoli oli hyvin esillä, sillä tarjoiltavia oli esillä useammassa paikassa. Juurikaan missään ei tarvinnut pitkään jonotella ja kaikki maistui!
Kävin Olympuksen pisteellä kyselemässä kameroiden ominaisuuksista, sillä uuden kameran hankinta alkaa olla pian ajankohtainen. Uudenlaisia tarpeita on tullut ja objektiivin hankintaa olen lykännyt juuri silläkin ajatuksella, että saatan vaihtaa kokonaan runkoa. Vaihtoehtoja olen kyllä pyöritellyt mielessäni, mutta olisi kiva saada ihan käytännön vinkkiä peliin ennen kuin tekee hankintaa. Kyseessä on kuitenkin itselleni aika kallis investointi. Canonilla olen kuvaillut parikymmentä vuotta, joten ei se merkin vaihto hetken mielijohteesta tapahdu, vaikka kameran osto ei merkistä olekaan kiinni. Käyttöjärjestelmässä olisi varmasti kuitenkin opettelemista ja ihan fiiliksen takia harkintaa täytyy tässäkin asiassa käyttää.

Sain kuitenkin hyviä vinkkejä ja en tiennytkään, että Olympoksen pienikokoiset kamerat ovat aivan yhtä tehokkaita moneltakin osalta perusjärkkäriin verrattuna. Kovin paljoa kevyemmät ne eivät tuntuneet omiin näppeihin, mutta kokoero oli kuitenkin aika merkittävä. En tykkää raahailla kameralaukkua yleensä mukana, ellen sitten ole menossa todellakin vain valokuvaamaan. Tällöin olisi mukava, että mukaan lähtisi järkkärin tasoinen kamera pokkarin koossa. Tässä on paljon pohdittavaa!

Hobby Hall oli järjestänyt hauskan stailauskilpailun, josta kuulette vielä lisää. Kävin nimittäin osallistumassa siihen rohkaisun jälkeen ja oli aika kiva kokemus! Aika jännittäväähän se oli, koska ympärillä pörräsi aika paljon ihmisiä, mutta lopputulokseen olin ihan tyytyväinen.

Tapasin myös mukavia bloggaajia ja oli todella mukava nähdä livenä monta tuttua bloggaria, joiden blogeja itsekin seuraan. Uusia tuttavuuksiakin löytyi ja ensisilmäyksellä löysin lukemistoon hienoja blogeja lisää. Antoisa ja iloinen kokemus siis tuo päivä kokonaisuudessaan. Jään jännityksellä odottamaan, minkälaisen vastaanoton amatöörin tekemä sisustusstailaus saa aikaan. Laitan tänne blogiin kuvia vielä myöhemmin ja kerron teille kilpailusta. Mukana on monta tuttua bloggaajaa ja upeita lopputuloksia!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Oli kiva nähdä ihan livenä! Olitpas vaan ottanut kivoja kuvia päivästä. Taisin itse keskittyä enemmän seurusteluun kuin kuvaamiseen 😀 heh…

    1. Kuin myös, oli tosi mukava tavata sinut! 🙂 Kiitos, kuvia tuli napsittua aika paljon, kiva jos näitä joku katselee.
      Kyllähän se seurustelu kuului myös asiaan – oli kiva tavata uusia ihmisiä! 😀

  2. Kivoja kuvia, harmi kun en bongannut sinua.

    1. Kiitos JohannaL! No on harmi tosiaan. Huomasin näin jälkikäteen, että paikanpäällä on ollut monta "tuttua", joita en kuitenkaan huomannut. Taisin bongailla enimmäkseen muotibloggaajia.. 😀

Kommentointi ei ole käytössä.