Sisustus

Inspiroidu Iittalan uutuuksista

Iittalan kevät 2015 tuo tullessaan upeita uusia sävyjä, kuoseja ja tuotteita. Joko olet nähnyt vilauksen kevään mallistosta? Sain olla ensimmäisten joukossa ihastelemassa mitä kaikkea uutta tammikuu tuokaan tullessaan. Herkulliset ja raikkaat sävyt innoittavat jo suunnittelmaan kokkausta ja kattamista uudessa kodissa – puutarhasta puhumattakaan.
Valitsin alla olevaan kollaasiin omia suosikkejani, joihin ihastuin heti. Uudet lasituotteet miellyttävät ja ovat yksinkertaisuudessaan kauniita. Aivan ehdoton suosikkini on  Tanssi -sarja, joka on kuvitettu kauniisti. Sarja ei ulotu pelkästään astioihin, vaan Kettu seikkailee myös tekstiileissä. Lisää uudesta Tanssi-sarjasta löytyy täältä.
Tuotteet ovat saatavilla tammikuussa 2015. 
Pikkuhiljaa joulutunnelma hiipii meillekin ja inspiroiduin paljon näistä kuvista. Ihastuin jo viime jouluna ideaan, että joulunpunainen olisikin joulun turkoosi. Saa nähdä, miten värisuunnitelmat vielä muuttuvat kun päästään lähemmäs joulua ja muuttoaikataulu tarkentuu.
(Kuvat Iittala)

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Turkoosi hopean kanssa kuulostaisi oivalta jouluväri yhdistelmältä. 🙂

    1. Kyllä, saa nähdä tuleeko väripilkkuja vai mennäänkö vaalealla ilmeellä. 🙂

  2. Tuo Tanssi-sarja näyttää kyllä niin hienolta! Jokin noissa runsaasti kuvitetuissa astioissa viehättää minua nykyään kovasti. Kurkkaahan muuten blogini arvontaan, jos pipopalkinnolle olis tarvetta! 🙂

    http://www.kotvasia.blogspot.fi/2014/11/pannaanpa-arpoen-pari-pipoa.html

    1. Kiva kun vinkkasit, kävin osallistumassa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.