Sisustus

Isäinpäivän brunssi

Meillä on ollut tapana jo neljän vuoden ajan juhlistaa isän- ja äitienpäivää rennolla ja pitkällä aamiaisella, mihin kuuluu herkkujakin. Tänä vuonna halusin juhlistaa päivää myös kuohuviinillä, sillä kulunut vuosi on ollut rankka ja juhlimisen arvoinen!

Mies tahtoi valkoisia ruusuja ja ne solmittiin Riviera Maisonin ”With Love” -nauhalla.
Meillä on ollut teemana aikaisempinakin vuosina valkoinen ja hopea, joten miksi lähteä muuttamaan miellyttävää värimaailmaa. Tyttö toivoi hopeista kakkupaperia, joten sellainen laitettiin ja tosi nätisti se sopiikin valkoisen kakun taustalle.

Tyttö halusi, että leivotaan isille suklaa-vaniljakakku, joten sellainen siitä tuli.
Kätevät apurit auttoivat äitiä ja tästä kakusta tuli yksi parhaita, mitä olen koskaan leiponut. Ohjetta sävelsin tälläkin kertaa, täytynee kirjoittaa se muistiin ennen kuin unohtuu.
Täytteeksi laitettiin vaniljaista rahkaa & vadelmahilloa. Ei liian makeaa, mutta herkullista!

Paitoin kaupan puolivalmiita sämpylöitä ja gluteenittomia Ciabattoja (sellaisiakin saa nykkyään kaupasta!) ja croissantteja. Niitä herkuteltiin lasillisen kanssa kuohuvaa ja hilloa.

Tänä vuonna lapset siis saivat ohjeistaa äitiä ja  kertoa, että miten tehdään. Vanhempi tytär onkin jo aika tietoinen, mikä sopii isille ja mistä väreistä isi pitää. Neuvoi mm. pikkusiskoa, joka olisi halunnut keijuservetit, että isi pitää enemmin vaaleansinisestä! Harmi, etten saanut tämän aamun touhuja videolle! Näitä pieniä oivalluksia olisi niin kiva muistella ja katsoa myöhemminkin. Ja erityisesti näyttää isille, joka vielä silloin oli nukkumassa. ;D

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Herkulliselta näyttää ja kakku on niin namin näköistä, että tekisi mieli maistaa! 🙂 Mukavaa isänpäivän jatkoa!

  2. Aijai mitä herkkua ja tunnelmaa kuvissasi!
    Saisiko tuon kakun ohjeen tänne? 🙂

  3. Ihana isänpäivä ollut teillä <3 Mukavaa alkanutta sateista viikkoa! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.