Joulu Lifestyle

Jouluinen kaupunki

Minun joulufiilistelyyn kuuluu tavanomaisesti käydä jouluostoksilla, piipahtaa kahvilassa ja käydä katsomassa näyteikkunoita ja ihastella erilaisia kausivaloja. Olen kotoisin pienestä kaupungista, jossa ”kaikki” on kävelymatkan päässä.

Processed with MOLDIV

Pääkaupunkiseudulla ei paljon lumella päästä hekumoimaan, mutta tunnelma syntyy havuista, valosarjoista ja mausteisesta kahvista. Liian jouluista ei saa väkisin tehtyä, mutta kyllä joululoma tulee tarpeeseen ja kotona rentoutuminen on ihan hyvä vaihtoehto tänä vuonna.

Kulunut vuosi on monellakin tapaa ollut erilainen ja lähes koko aika on vietetty kotona. Siksi yksi pieni keskustassa kääntyminen oli aivan luksusta tässä uudessa normaalissa. Pienistä asioista syntyy myös iloa, vaikka se ei aina siltä tunnu. Kotona puurtamisen jälkeen osaan edelleen nähdä kodin parhaana paikkana ja uskomatonta kyllä, en koe kyllästymisen merkkejä eikä minun ole vaikea irtaantua ”töistä kotiin”.

Kaikesta huolimatta mukava oli käydä toteamassa, että kaupunki ei ole muuttunut mihinkään. Aika tuntuu vaan niin toiselta, ikään kuin tilanne olisi kestänyt vuosia. Tämä vuosi tulee pian päätökseen ja meidän perheelle on luvassa aivan uusia ihania asioita ensi vuodelle. Jotain mukavaa on tapahtumassa joulun jälkeen.

Mukavaa joulun odotusta!

Saatat myös pitää...