Joulu Sisustus

JOULUINEN KOTI

Jouluun on enää muutama päivä jäljellä. Tänään havahduin siihen todellisuuteen, että minulla on vielä lahjat paketoimatta ja listat tekemättä. Olemme joulunajan matkoilla, joten kotia en kovin paljoa ole tänä vuonna laittanut. Joulu on muutenkin tuntunut hyvin kaukaiselta asialta, jota en oikein ole osannut odottaa. Tietysti odotan pyhiä ja lomaa perheen kanssa, mutta joulua itsessään en osaa ajatella saapuvaksi. Se tuntuu vaan pidemmältä viikonlopulta rakkaimpien kanssa.

Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi Mulberryn mustan Lilyn, mistä olen haaveillut jo vuosikausia. Se on samalla joululahjani, jonka hankin pikkuisen etukäteen. Tämä on hyvä malli sekä koon että monipuolisuuden puolesta. Laukku on tilavampi, mitä alunperin ajattelin. Samalla ostin itselleni myös sarjan lompakon, mutta eri värisenä.

Joulukuusi on ollut olohuoneessamme pian kaksi viikkoa. Hankimme sen pikkujouluja varten ja koen, että silloin on ollut joulufiilis huipussaan. Nyt on jotenkin sellainen tunne, että en jaksa innostua juhlista vaan kaikki into jää väsymyksen alle. Juuri siksi lähdemme reissuun.

Hyvää joulun odotusta!

Saatat myös pitää...