Jouluinen rusetti & nauha-arvonta


Joulu, Sisustus, Yhteistyö / sunnuntai, joulukuu 3rd, 2017

Joulukuu on aluillaan ja sisustuslehdet sekä -blogit ovat pikkuhiljaa täynnä erilaisia vinkkejä ja ideoita erilaisiin koristeluihin. Kannan tänä vuonna oman korteni kekoon ja olen ottanut teille muutaman inspiraatiokuvan tämän vuoden jutuista. Ideat eivät niinkään ole “uusia”, vaan esimerkiksi tuo havukranssi on jo meillä muodostunut perinteeksi.

Pääsin tänä vuonna mukaan kivaan yhteistyöhön AmandaB:n kanssa ja tässä on hieman jatkoa yhteistyölle. Pääsen nimittäin arpomaan lukijoiden kesken yhden rusetin ja siihen sopivan sävyisen nauhan, jolla pääset tekemään omia koristeluita.

AmandaB:n valikoimissa on runsaasti erilaisia nauhoja sekä rusetteja, joilla saa koristeltua kotia tai vaikka lahjoja. Pienemmät rusetit soveltuvat kauniisti lahjapakettien päälle tai vaikkapa kuusen koristeeksi. Niillä voisi juhlistaa myös jouluista kukka-asetelmaa.

Tykästyin itse todella kovin näihin punaisiin pikkurusetteihin, joilla saa juuri sopivasti jouluista menetämättä överiksi. Joulun aikaan saa olla runsaat koristeet, vaikka itse tykkäänkin yksinkertaisesta. Punainen rusetti erottuu hyvin vaaleasta lahjakassista ja tähän sopisi myös jokin muu väri hyvin!

 

Punaiset pilkahdukset kuuluvat minusta jouluun ja siksi laitoin tämänvuotiseen havukranssiin punaista nauhaa sekä suuren rusetin. Yksinkertainen kranssi valmistuu tuoreista havuista, rautalangasta sekä paksusta koristenauhasta.

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa itselle näistä kolmesta sävystä rusetti sekä siihen sopivan sävyinen nauha. Kerro kommentissasi minkä värisen rusetin tahtoisit: valkoisen, punaisen vai hiekan sävyisen? Arvon kolme onnekasta, jotka saavat mieleisen rusetin sekä siihen sopivan nauhan. Kerro vielä, mihin/miten sinä käyttäisit koristeita?

Osallistumisaika alkaa heti ja päättyy ensi viikon sunnuntaina klo 14. Ilmoitan voittajan vielä saman päivän aikana!

Onnea arvontaan!

25 Replies to “Jouluinen rusetti & nauha-arvonta”

  1. Itse ihastuin tuohon hiekansävyiseen, vaikka kaikkihan ne ihania ovat! Laittaisin varmaan johonkin seppeleeseen koristeeksi ja oveen, tai ehkä jonkun erityisen lahjapaketin päälle…

  2. Valintani olisi punainen rusetti ja nauha. Havukranssiin käyttäisin. Kranssikin on jo valmis mutta en löytänytkään kivaa nauhaa.

Comments are closed.