Sisustus

JOULUKRANSSI

Joulu tekee tuloaan ja huomenna vietään jo neljättä eli viimeistä adventtia. Tyttärien joululoman alettua pääsin itsekin rennommalle vaihteelle ja nautimme viikonlopun hitaasta meiningistä, vaikka menoa riittääkin. Ajattelin kuvata teille yhden joulukoristeen, josta olen haaveillut jo pitkään. Olen päässyt toteuttamaan jo monta mukavaa asiaa, joista pystyin vain haaveilemaan kerrostaloasumisessa. Yksi näistä on ovikranssi, joita ei saanut laittaa omaan ulko-oveen. Tietysti sellaisesta alkaa väkisinkin unelmoimaan, mikä on niin sanotusti ”kiellettyä”. Mikään ei olisi estänyt hankkimasta kranssia, mutta siinä se ajatus hiukan meneekin. Eli miksi hankkia kranssi, kun sitä ei saa haluamalleen paikalle. Tänä jouluna halusin toteuttaa havukranssista pitkään kyteneen haaveen ja ostin meille yksinkertaisen koruttoman version. Hankin kangaskaupasta oikeanlaista satiininauhaa ja kieputin ympärille. Nyt meillä on jotain punaista ja sisääntulijaa tervehtii jo pieni joulunhenkäys ovella.
Lähdemme pian kuusenhakureissulle ja huomenna saamme isovanhempia kylään jo aamusta. Sitten olisi luvassa hieman jouluvalmisteluita ja paketointia. Suurimman urakan hoidin eräänä iltana, kun mies oli tyttöjen kanssa harrastuksissa useamman tunnin. Näillä näkymin selvitään siis yötöittä paketoinnin suhteen. Loppuun vielä kiitokset Olgalle kuusivinkistä, saatiin meillekin nyt 60cm korkea valkoinen tekokuusi tytöille! Aivan tohkeissaan olivat molemmat tytöt ja sain kasattua heille pitkään odotetun kuusen. 
Tänään pitäisi paistaa ainakin tällä suunnalla aurinko, joten toivottelen teille kaunista talvipäivää! Fiilikset ovat kyllä eilisen vesisateen jäljiltä hiukan lokakuussa, mutta ei anneta sen vaikuttaa. Mukavaa lauantaita!

Saatat myös pitää...