Sisustus

Joulun tunnelmia

Joulun pyhät menivät rennosti kotona, perheen kesken. Joulunaika jatkuu ja meidän lomakin kestää sinne loppiaiseen saakka. Vietettiin pyhät kaikessa rauhassa, aattona leivottiin vielä lasten kanssa pipareita iso satsi. Aattona meillä kävi myös pikaisesti vieraita, vietiin haudalle kynttilät, käytiin lasten kanssa joulukirkossa ja vietettiin rauhallinen aattoilta. Joulupäivän aamuna ihmeteltiin sitten kuusen alle tupsahtaneita lahjoja ja päivä alkoi neidin mukaan täydellisesti. Leivoin meille maustekakun, jonka ohje olikin edellisessä postauksessa. Valkoisen kakun ajattelin tehdä uudeksi vuodeksi, jota juhlistamme perheen kesken kotona.
Luntakin saatiin tänne eteläiseen Suomeen ja voi sitä lasten riemua! Heti aamusta alkaen juostu pihalle onnesta soikeana, ennen kuin lumi sulaa pois. Voi pikkuisen huolta! Kirpakassa pakkasessa ollaan ulkoiltu ja suunniteltiin jo luisteluakin. Sain kuitenkin niskani joulupäivänä niin kipeäksi, että kaikenlaista tekemistä ja autossa istumista on täytynyt välttää. Nyt vaan rentoutumaan, sillä aamulla ei ole mihinkään kiire. 

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Kauniita kuvia ja ihanan rennolta kuullostaa joulunne! <3

  1. Kiitos Sari, rentoa on kyllä ollut ja kiva kuulla tunnelman välittyneen kuvista. <3 Toivottavasti sinullakin on ollut mukava joulu!

 2. Kuulostaa ja näyttää oikein hyvältä! Mukavia välipäiviä teille!

  1. Kiitos Anu ja mukavia välipäiviä sinnekin!

 3. Ihanat kuvat! Mukavalta kuulostaa joulunne!
  Mukavaa loppuvuotta!

  1. Kiitos Hanne, oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinullekin!

 4. Niin kaunista taas. Sain taas ison ripauksen lisää intoa portaiden maalauttamiseen.

  1. Kiitos Suvi! Kiva kuulla, että sait inspistä omaan kotiin. 🙂

 5. Kaunis jouluinen tunnelma. Hyvää Uutta Vuotta! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.