JOULUNODOTUS


Sisustus / sunnuntai, joulukuu 20th, 2015
Kohti joulua mennään, jo kahdeskymmenes päivä! Viimeinen viikonloppu ennen joulua on ollut luultavasti elämäni rennoin (jouluvalmisteluiden suhteen), sillä olen keskittynyt täysin rentoutumiseen. Olin eilen illalla viettämässä todella mukavaa iltaa muutaman muun bloggarin kanssa ja nyt jälkikäteen harmittaa, etten napsaissut yhtään kuvaa. Kiitokset ihanasta illasta Kristallinhohtoa-blogin Cridelle emännöimisestä ja muille mukana olleille.
Tänään saimme isovanhempia kylään jo aamusta ja yllättivät meidät upealla herkkukorilla! En ole vielä edes raaskinut avata pakkausta, tytöt kurkkivat jo väliköistä. Eilen oli tarkoitus laittaa kuusi jo sisälle, mutta eipä tuo mahtunut vanhaan jalkaan. Mies lähtikin ostamaan uutta kuusenjalkaa ja sehän tarkoittaa myös sitä, että joutuu ostamaan uuden suojakorinkin. Jännityksellä odotan, mitä kotiin tulee. Tunnetusti mieheni osaa tehdä uskomattomia löytöjä ja joskus sisustaa jopa vaimoa paremmin. Isäni toi meidän omasta metsiköstä toisen pienemmän kuusen ja se tulee tyttöjen huoneeseen tai pihalle. Isoa kuusta on vähän vaikea lähteä tuomaan toiselta puolelta Suomea, niin toistaiseksi ollaan hankittu olohuoneen kuusi paikalliselta myyjältä. Perinteenä on kuitenkin ollut jo vuosia, että isäni kaataa pienemmän kuusen omasta metsästä ja tuo sen aaton kynnyksellä.
Seuraavaksi olisi sitten vuorossa joulukakun leipominen töihin ja yläkerran siivousta. Sohvatekstiilit saavat käsittelyn varmaan huomenna ja sen suurempia suunnitelmia ei olekaan siivoukselle. Sauna toki pestään ja laitetaan “joulukuntoon” eli pienen lyhdyn ajattelin laittaa. Muuten sunnuntai jatkuu rennoissa merkeissä jouluisen musiikin soidessa taustalla. Rentouttavaa neljättä adventtia!

8 Replies to “JOULUNODOTUS”

  1. Kuulostaa hyvältä! Rennosti otetaan täälläkin ja jouluradio on "pauhannut" torstaista asti. Hiljalleen alkaa tuntua joululta. 🙂

  2. Kaunis joulukoti teillä ja rento meininki kuulostaa juuri hyvältä! Täällä ollaan kanssa mahdollisimman rennoin ajatuksin liikkeellä ja enää oikeastaan ei olekaan kuin hiukan leipomista ohjelmassa. Onneksi se joulu tulee ihan stressaamattakin. 🙂

    Ihanaa joulunaikaa! <3

Comments are closed.