Sisustus

JUHLA – MATTO

Mustavalkoinen tähtikuvioitu matto pompsahtaa hyvin esiin vaaleassa olohuoneessamme. Edullinen löytö tuntuu hyvältä palkinnolta, sillä se on hankittu kirppisrahoilla. Olemme ahkeroineet paljon tänä syksynä ja viimeinen silaus on ollut sisävarastomme mylläys. Siellä on edetty hurjasti ja pölyinen, ankea tila on nyt hyötykäytössä ja toimii niin sanottuna pukeutumishuoneena varaston yhteydessä. Kyllä se on vaan hieno tunne saada lisää tilaa ja löytää sen, mitä etsii!
Villamatto tuntuu hyvältä valinnalta puulattialle ja sen murrettu vaalean sävy erottuu hyvin valkoisesta. Aikaisemmissa matoissa on ollut liian pieni kuviointi ja mielestäni tässä on riittävät suuret kuviot. Annon Pandora – matossa oli juurikin tämä ongelma ja oikeastaan se on minulle ongelma kaikessa, missä pieni kuviointi on toistuvaa. Sairastan aurallista migreeniä ja siksi on tärkeää, että silmille on vähän aistiärsykkeitä. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta näin se on etenkin suurien pintojen suhteen eli seinien, lattioiden ja niin edelleen. Kuvioinnin on oltava selkeää ja riittävän suurta tai silmissä vilisee. Silmät ikäänkuin väsyvät ja se tunne on kamala.
Olohuoneessa vallitsee nyt rento ja kiva tunnelma. Pitkään kadoksissa ollut rauhallisuuden tunne on palannut kuviollisen maton myötä, hassua mutta totta. Pieni hay – sohvapöytä tuntui pitkään yksinäiseltä, mutta nyt kokonaisuus näyttää ihan sopivalta mittasuhteidenkin osalta. Pienestä sitä ihminen innostuu.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Matto on kyllä kaunis, ja niin ihanan valoisaa vaaleaa. 🙂

    1. Kiitos <3

  2. Onpa ihana matto! <3

  3. Olivia says:

    Ihana matto on. Saako udella, mistä noita saa?

Kommentointi ei ole käytössä.