Kaupallinen Lifestyle Sisustus

Juhlitaan äitiä

Kaupallinen postaus

On taas tullut se aika vuodesta, jolloin muistetaan äitiä, iloitaan tärkeistä asioista ja ollaan onnellisia omasta äitiydestä. Jokainen äiti-lapsisuhde on erilainen ja ei pitäisi koskaan vertailla niitä keskenään. Koen oman suhteeni molempiin lapsiin yhtä rakkaana ja tärkeänä, mutta jollain tapaa erilaisina. Toivottavasti jokaisella on ainakin yksi asia, josta voi äitiä kiittää tai olla onnellinen. Ei ole itsestään selvää, että elämässä on läheisiä tai välit vanhempaan ovat pysyneet hyvinä. Voi olla, että varsinaisia välejä ei ole koskaan päässyt edes syntymään. Ehkä ei ole edes ollut tilaisuutta luoda suhdetta. Oma äitiys taas on sellainen asia, jonka kanssa olen kasvanut, saanut elää ja jonka koen erityisenä loppuelämäni. Äitiys on kasvattanut luonnetta, antanut paljon ja olen oppinut hymyilemään oivalluksilleni. Äitiys on tuonut elämään erittäin paljon, samalla ottanut jotain. En osaa kuitenkaan kaivata sellaisia asioita mitä ei ole, sillä olen elänyt nämä vuodet nuorena äitinä. Se tunne, että lapset ovat aina täällä sydämessä läsnä, on asia jota ei osaa kuvitella ennen kuin se kokee.

Omaa äitiäni haluan kiittää keskustelutaitojen opettamisesta, tuesta ja analyyttisestä pohdiskelusta. Aivan mutkaton suhde ei ole ollut, mutta olen saanut todella paljon voimaa ja tukea lukuisista keskusteluista ja niistä taidoista, joita olen niiden ansiosta oppinut. Elämässäni ei ole ketään äidin veroista kuuntelijaa, joka osaisi tukea samalla tavalla ja olla myös hyvin suorapuheinen sekä analyyttinen. Monet elämän viisaudet olen saanut keskustelujen ja pohdintojen äärellä, joita muistelen vielä vanhanakin. Haluan itsekin kasvattaa tyttäret ajattelemaan itse, tekemään omat päätökset ja perustelemaan omaa kantaansa. Tärkeä taito on myös oppia pohtimaan analyyttisesti ja erittelemään totuus uskomuksesta.

En odota tänä vuonna mitään lahjoja tai muistamisia, vaikka epäilen pienten veijareiden salamyhkäisestä käytöksestä päätellen, että jotain on ehkä luvassa. Ainoa asia, mitä tällä hetkellä todella tarvitsen on uusi kylpytakki. Mallia olen katsellut Ralph Laurenilta sekä Balmuirilta, saa nähdä mikä tulee hankittua.

Äitienpäivää voi kuitenkin juhlistaa vaikkapa kahvihetken muodossa tai lasillisella kuohuvaa. En erityisemmin välitä kuohuvasta, mutta tärkeitä asioita ja juhlia kilistää. Kuohuviinilaseja ei siis kovin usein tarvitse, ainakaan niitä jalallisia. Sain blogin kautta Fiskarsilta nämä ihanat Ultima Thule – kuohuviinilasit. Äitienpäivän kunniaksi nostetaan malja äideille ja elämälle! Nämä lasit ovat makuuni sellaiset, että näistä voisi hyvinkin nauttia aamun tuoremehun tai smoothien.

(Kuvan kuohuviinilasit saatu lahjaksi yhteistyökumppani Fiskarsilta)

Hyvää äitienpäivää!

Saatat myös pitää...