Sisustus

KAAPIN TULEVAISUUS

Aurinkoinen ja valoisa sää on hellinyt meitä tänään ja kotitoimiston mentyä kiinni siivosin kotona oikein kunnolla. Ruokailutila on ollut pitkään nyt vähän huonolla tolalla. Osittain siksi, että se on periaatteessa ihan toimiva, mutta toisaalta asiat ovat nyt junnanneet paikoillaan. Sain myytyä paljon tavaraa alta pois ja lisääkin on menossa kaupaksi, joten nyt on hyvä hetki katsastaa suunnitelmia.
Tuon pienen sivupöydän paikalle ja osittain kaapin kohdalle olen pitkään haaveillut bestån BURS – pöytää laskutasoksi. Siinä on taas monta puolta, miksi havittelen juuri tätä kyseistä pöytää ja yksi on sen monikäyttöisyys. Sen voi myöhemmin siirtää työpöydäksi tai vaikkapa sohvan taustalle – käyttöpaikkoja on monia. Koko on myös aika passeli eli olen suunnitellut pienempää kokoa meille. Nyt sitten kysymys kuuluukin, mahtuuko sivupöydän lisäksi myös tuo ruskea kaappi meille vai ei?

Saattaa käydä niin, että hankimme sivupöydän ja sovitamme sitä kaapin kanssa, meneekö yksiin vai ei? Sydän tahtoisi säilyttää tuon kaapin, sehän on koko olohuoneen kiintopiste takan puuttuessa. Tila ei kuitenkaan saa mennä liian ahtaaksi tai tunkkaisen sekalaiseksi. Tällaisessa tapauksessa en koskaan saa rauhaa vaan alkaa taas armoton kalusteiden pyöritys ja se tiedetään, ettei siitä hyvää seuraa…Olohuoneeseen tuli ainakin astetta talvisempi fiilis, kun löysin tähtivalot. Kivalta näyttää, vaikka jouluun onkin vielä aikaa. Tuon enempää tähtiä ei taidakaan tulla, sillä suuren osan olen jo myynyt ja ihan pari taitaa jäädä joulua odottelemaan.
Nyt kuulisin mielellään mielipiteitä, yhdistäisittekö vanhan kaapin uuteen korkeakiiltoiseen sivupöytään? Ottakaa huomioon, että tasolle tulee luonnollisesti hieman somistetta lampun ja kasvin muodossa.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Uusi ja vanha ovat aina kiehtova yhdistelmä ja minä ainakin kokeilisin, miltä näyttää yhdessä!

    1. Kiitos Suvi kannustuksesta! Kyllä se taitaa vähintään olla kokeilun paikka, vaikka ehdotti muuta. Ehdin jo täytellä hyllyjä uudelleen…

  2. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tuon kaappikaunottaren voi myydä (vaikka minulle) hätätapauksessa 🙂

    1. Hienoa, kokeiluun siis. Hyvä tietää, pidän mielessä että kiinnostusta löytyy. 🙂

  3. Tuo kaappi on kyllä aivan ihana :))

    1. Kiitos S, kaappi on vielä aika hyvässä kunnossa ja säilynyt hyvin. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.