Sisustus

Kartellin Charles Ghost – jakkarat

Eräs pitkäaikainen sisustushaave saatiin toteutettua ja siinä samalla yksi ikuisuusprojektikin loppumaan.  Pohdin pitkään meidän makuuhuoneen kohtaloa ja sitä, mahduttaako meille yöpöydät vai ei? Käytännössä meillä oli koko ajan joku enemmän tai vähemmän mukava viritelmä meneillään. Totuushan on se, että tietyt asiat on vaikea saada toimimaan vippaskonsteilla – ainakin pidemmällä aikavälillä. Yksi tällainen on yöpöydän korvaaminen. Mieheni marisi aivan koko ajan yöpöytien perään, mutta toisaalta tilan ahtaus oli kaikkein haasteellisin tekijä. Visuaalisuudesta ja edes jonkinlaisesta käytännöllisyydestä en tahtonut tinkiä, joten mittasimme ja pohdimme. Sänkyä ei voi laittaa ikkunaseinälle tässä huoneessa, joten pääty on joko paritalon jakavaa seinää vasten tai saunaseinää vasten. Tämä asetti muutamia vaatimuksia yöpöytien suuntaan.

Tärkeintä oli edes jonkinlaisen tilan tunnun säilyttäminen. En halunnut, että pöydät ovat aivan seinässä kiinni ja vastaavasti toisella puolella vaatekaapissa. Toki eivät neliöt kasva, mutta pieni kompakti pöytä on parempi, kuin kookas ahdetun näköinen kaluste.

Ainoa huono juttu ovat valaisimet. Ne vievät leijonan osan pöydästä, mutta nyt tähän hätään en vielä lähtenyt etsimään uusia, mahdollisesti seinään kiinnitettäviä yksilöitä. Nämä ovat olleet meillä jo viisi vuotta, joten menkööt vielä.

Yöpöytä on siro ja kirkkaan ominaisuuden ansiosta hyvin ilmava. Tilaa kaappiin jää myös juuri sopivasti ja eihän tuo ole raskas siirtää tarpeen vaatiessa. Sävymaailma noudattaa edelleen valkoisen ja harmaan liittoa mustien yksityiskohtien kanssa. Nyt kun sain päiväpeiton pesusta, petaukset tulevat taas siistimmiksi.

Kattovalaisin on sama vanha, edesmenneestä Anttilasta hankittu. Ihan harmittaa, ettei tullut hankittua myös sarjan suurempaa kokoa. Kokonaisuus on huoneessa nyt hyvä ja rauhallinen.

Tammikuu on alkanut meillä vähän epäonnisesti, sillä syön jo toista antibioottikuuria poskiontelon tulehdukseen. Vointi on ollut aika karmea ja osittain olin siis kipeä lomallakin. Toinen tyttäristäkin ehti jo sairastaa vuoden ensimmäisen tautinsa ja kauhulla odottelen, mitä kevät tuo tullessaan. Tämä viikko alkaa siis rauhallisesti lepäilyn merkeissä, toivon tosissaan että pääsisi pian nauttimaan talviurheilusta, nyt kun sitä pakkastakin on saatu jopa tänne etelään!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Tosi hyvän ratkaisun löysit pienen tilan yöpöydiksi ja nuo Kartellit ovat siitäkin ihanat, että jos eivät jossain vaiheessa ole enää yöpöytäkäytössä, niin varmasti löytyy muitakin paikkoja niille. Kauniilta ja seesteiseltä näyttää <3

  Pikaista paranemista ja toivottavasti vuosi jatkuu parammissa merkeiss! <3

  1. Mia Huttunen says:

   Kiitos Jenni, juuri näin eli kyllä näille käyttöä löytyy. Onneksi kannatti odottaa ja pohtia, moninkertainen ilo. 🙂

 2. Johanna says:

  Oi miten kivat ja ilmavat! 💛 Missä säilytät kännykkää yms?

  1. Mia Huttunen says:

   Kiitos Johanna! Tähän mahtuu hyvin puhelin sekä huulirasva.

Kommentointi ei ole käytössä.