Sisustus

Katsaus työpisteeseen

Uusi työviikko aluillaan ja niin se vaan aika riensi viikonlopun ylitse. Lupailin Facebookin puolella työpisteestä kuvia vähän aikaa sitten, mutta en ehtinyt sitten toteuttaakaan postausta. Työpiste on edelleen keskeneräinen, mutta tällaisenaan se nyt palvelee. Viereisessä kaapissa on paikka saumurille, ompelukoneelle, tarvikkeille sekä toimistotarpeille joten logistinen puoli toimii nyt hiukan paremmin, kuin vanhassa huoneessa.
Jalkavalo oli paras ratkaisu tähän, sillä nyt pöytätilaa on paljon enemmin ja lankoja yms. mahtuu levittelemään paremmin. Tuunaus on vielä kesken, mutta kyllä se tähän on tulossa. Mies on innostunut tekemään sen itse (oli ihan omansa ajatuskin).

Ostin Granitista toimistotarvikkeita (osa odottaa vielä järjestelemistä) ja sieltä löytyikin kaikkea kivaa. Pieni imukuppi+vaijeri on kätevä, siihen saa nopeasti kiinnitettyä roikkumaan vähän isompia muistutuksia tai vaikkapa valokuvan. Kehykset nimittäin puuttuvat vieläkin tästä kokoonpanosta.

Koulu alkaa vasta syyskuun puolella, joten mitään kiirettä tavaroiden (järjestyksen) kanssa ei onneksi ole. Illat kun tuppaavat nyt alkuun ainakin menevän täysin lasten ehdoilla ja kanssa.
Iloa viikkonne!

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Inspiroiva työpiste ja nuo pallovalot on pisteenä i:n päällä. 🙂 Kiva vaijeriviritelmä, ainakin muistaa tärkeät asiat, kun näkee ne helposti nenän edessä. 🙂

  Kivaa viikkoa!

  1. Kiitos Jenni. 🙂
   Meinasin aluksi ostaa pidemmän (näitä on eri pituisia), mutta onneksi en sitten ottanut. Tuo kun ei tarttunut seinäpintaan, vaan kaapin seinään (sivulle).
   Kunhan saa tuunauksen paikoilleen + muut jutut, niin kuvia luvassa lisää. Tosin siihen voi kyllä mennä hiukan aikaa – arki… ;D

 2. Tuo työpiste aivan houkuttelee luokseen!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  1. Kiitos Eija! 🙂 Sinulle myös!

 3. Aah! Tuollaisia vaijeri-viritelmiä saa granitista! Kiitos! Olen tuollaista etsinytkin 🙂

 4. Aika ihana idea tuo vaijeri! Hih Lovekin on huomannut saman! 🙂

  1. 😉

 5. Ihana toi työpiste 🙂 Meillä työhuone kaipaa sisustamista, mutta pää lyö jostain syystä ihan tyhjää sen suhteen.

 6. Ihana ihana työpiste ja toi tuoli voi voi kun hieno =)=) Mukavaa torstai iltaa sinne =)

 7. Aivan ihana, pieniä mukavia yksityiskohtia!

Kommentointi ei ole käytössä.