Sisustus

Kattaus

Äitienpäivän kattaukseen kuului valkoista ja turkoosia. Päivä oli rento ja hauska, yhdessäoloa ja kiireettömyydestä nautiskelua. Kuulin kukonlaulun aikaan, kun vanhempi tytär kävi herättelemässä isiä, mutta ei jaksettu vielä herätä. Sain myöhemmin herätä suoraan herkkupöydän ääreen, sillä Mies oli kokannut keittiössä brunssin. Yllä olevassa kuvassa kattaus päivällispöytään.

Pointsit vielä Miehelle, joka oli laittanut koristeeksi persiljaakin!
Pikkuväelle maistui kaakao.
⃝ ⃝ ⃝ ⃝ ⃝

Täällä on maalattu ja puuhasteltu kaikenlaista. Yritän muistaa laittaa huomenna kuvia, eteinenkin on nyt hiukan keväisempi. Mattoralli on myös jatkunut ja nyt taitavat pysyä paikoillaan..
Pikkurinsessalle laitettiin myös seinälle ballerina ja elefantti-printit – kuvia olis vaikka mistä kun ehtisi postailla.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Kaunis kattaus 🙂 Rakastan astioita ja voisin aina vaan ostaa uusia astiastoja, harmi ettei niitä ihan noin vain ostella. nyt tekis mieli hankkia meillekin jotain ihan simppeliä ja perusvalkoista, koska kaikissa meidän astioissa on jotain ylimääräistä. Tietty muitakin haaveita on mutta niitähän on aina 😀

    1. Kiitos Laura. 🙂 Olen samaa maata. Kuulostaa hyvin tutulta ajatukset!
      Itse aloitin 15-vuotiaana keräämään astioita ja niitä oli kaikenlaisia, monta eri sarjaa. Nyt olen hiljalleen myynyt pois ylimääräisiä ja panostanut eheämpiin kokonaisuuksiin (eli siihen että keräisin kokonaisen kattauksen yhtä sarjaa) ja astiat kestäisi aikaa. Ja totta tosiaan, haaveitahan löytyy vaikka monen postauksen verran. 😀

  2. Tosi kaunista, niinkuin aina <3

  3. Tosi kaunis ja raikas kattaus! 🙂

  4. Tosi kaunis kattaus!

Kommentointi ei ole käytössä.