Sisustus

Kauniit taidelasit

Iittalan upea lasitaide on aina viehättänyt minua jossain määrin ja olikin mukavaa päästä livenä ihailemaan näitä uusia kauniita taideteoksia. Kirkas on kestosuosikkini jo pitkälle viidentoista vuoden ajan. Jonkin verran olen pitänyt myös mattavalkoisesta ja sinisen sävyistä. Näihin kauniisiin maljakoihin saa upeita asetelmia yksittäisistä kukista tai erilaisista asetelmista.
Punaisen sävyt miellyttävät myös silmää ja etenkin joulun tienoilla. Tällä hetkellä omassa vitriinissä on vain kirkkaita laseja, punaiset ja valkoiset on laitettu varastoon. Turkooseja on jonkin verran tullut hankittua, aika vähäisessä määrin toistaiseksi. Ne on selkeästi kesäastioita meillä.

Nappulat sopivat kivasti kattaukseen myös eri värien rykelmänä. Taustalla oleva kaunis harmaa Leimu – valaisin sopii tunnelmaan. Se voisi sopia meidän olohuoneeseen paremmin kuin hyvin, mutta yksittäisenä esineenä. Olohuone on nyt aika pelkistetty ja linja saa jatkua.
Kastehelmiin on nyt saatavilla kannet – näissä voi säilyttää vaikka mausteita tai kuivattuja hedelmiä. Pienen kokonsa puolesta kastehelmikulhot kävisivät keittiön työtasolle tai hyllyyn kuiva-aineiden säilytykseen. Maustepuoli onkin vielä mietinnässä uudessa keittiössä. Näissä tunnelmissa jatkuu haaveilut ja pohdinnat.
Mukavaa viikon alkua!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kauniit tosiaan, pitkästä aikaa vähän uutta muotoiluakin. Täytyykin joskus tutustua tarkemmin noihin kansiin, kun muutamat kastehelmet löytyisi itseltäkin. Hyvää viikkoa sinne! 🙂

    1. Sanopas muuta! Tuntuu että viimeisten parin vuoden uutuudet ovat tulleet niin positiivisena yllätyksenä, ettei tämän kevään tulokkaatkaan jääneet varjoon. Käy ihmeessä katsomassa.
      Itse ihastuin tosiaan ensimmäisen kuvan maljakkoihin. Ne ovat niin kauniit. Kastehelmien kannet ovat huippujuttu, nyt astioista saa monikäyttöisemmät. 🙂

      Kiitos ja samoin sinne mukavaa viikkoa!

Kommentointi ei ole käytössä.