Sisustus

Kaunis ja tunnelmallinen syksy

Lokakuu on jo pian lopuillaan ja säät jatkuvat edelleen aurinkoisina. Syksy on ollut kaunis ja auringonpaistetta on riittänyt moniin päiviin. Säiden viilentyessä pukeutuminen on muuttunut kerros kerrokselta lämpimämmäksi ja nahkasaapikkaat ovat lämmittäneet kuivalla kelillä palelevia jalkoja. Ah miten rakastankaan näitä kauniin  viileitä syyspäiviä!
Harmikseni rikoin meidän mustan lyhdyn! Nyt on tyytyminen valkoiseen, mikä ei juurikaan tuolta lattialta erotu. Olen käynyt moneen otteeseen ihastelemassa Balmuirin kauniita kynttilöitä, lyhtyjä ja muita sisustusjuttuja. Huonetuoksuakin mietin, mutta kallistuin sitten toiseen merkkiin.

Yritin vaihtaa meille nuo vanhat tyynynpäälliset (kuviolliset) mutta onnistuin rikkomaan toisen ja ei tuo jäljelle jäänytkään kovin vahvassa kunnossa ole. Musta väri ei osoittautunut kovin järkeväksi käytön kannalta, sillä nuo imee kaikki hiukset, pölyhahtuvat ja muut roskat – pitäisi olla koko ajan pöllyttämässä ja tarraamassa puhtaaksi. Koska sohva on valkoinen, niin jotain hillyttyä kuviota kenties? Lämmin viltti tai shaali harmaana on lahjalistalla, nimittäin tuossa sohvalla alkaa olla jo illan hämärtyessä aika vilpoisaa.

Kaipailen kiperästi sitä sivupöytää, mistä pari kertaa olenkin jo maininnut. Olohuoneen bestån päällä orkidea odottaa jo sieltä paikkaansa ja sitten voisi myös suunnitella pientä taulukokoelmaa ruokailutilan. Jos tuo kuvan kevyt valaisin on liian pieni, niin ajattelin hankkia jalkavalaisimen tuomaan valoa. Valaistus nimittäin on ihan pielessä ja siihen tarvitaan pikaisesti muutosta. Olohuoneessa ei ole mitään muuta valonlähdettä, joten asia pitäisi saada tällä viikolla korjattua. Illat alkavat lyhentyä jo aikaisin!
Mukavaa ja tunnelmallista tiistaita!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Kaunista <3 Tänään tarttui yksi lyhty kaupasta mukaan itsellekkin, kun edullisesti sai. 🙂

    1. Kiitos Suffeliini <3 Ihanaa, syksy on lyhtyjen ja kynttilöiden aikaa. Tunnelmallisia iltoja sinnekin! 🙂

  2. Todella kaunista jälleen <3 Ihanaa viikkoa Mia <3

  3. Kauniilta näyttää ja valkoinen lyhty sopii kauniisti valkoisenkin keskelle. <3

Kommentointi ei ole käytössä.