Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö | Tyylikkäät julisteet hopeisissa kehyksissä

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Poster Store kanssa

Kuvissa esiintyvät *-merkityt julisteet ja kehykset saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Visuaalinen maailma näyttäytyy jossain määrin jokaisen sisustajan ajatuksissa mielikuvina, unelmina ja toteutuksina. Seesteisen ja ajattoman tyylin ohessa kuvien merkitys on minulle suuri. Itse ottamissa valokuvissa näyttäytyvät muistot, hetket ja eletty elämä. Kuvat ja erityisesti valokuvat ovat minulle merkityksellisiä monista syistä. Häitämme suunniteltaessa yksi tärkein asia, mihin panostettiin oli nimenomaan valokuvaaja. Miltei kymmenen vuoden jälkeen muistot elävät upeissa otoksissa.

Kuvat, julisteet, taulut, maalaukset ja muu seinätaide tekevät tilaan sen viimeisen silauksen tai toimii tärkeänä hallitsevana elementtinä. Rakastan itse mustavalkoisia kuvia sekä luontoa. Erilaisten kuvien ja taulujen yhdisteleminen tauluseinäksi on ollut pinnalla jo muutaman vuoden ajan. Käyttämällä muutamaa eri kokoa ja samoja kehyksiä, sisältöä vaihtelemalla saa helposti muutosta.

Nämä kauniit ja tyylikkäät julisteet  ja taulut löytyvät Poster Store – verkkokaupasta. Laadukkaista tuotteista ja kattavasta valikoimasta löytyy jotain jokaisen makuun. Yhteistyössä Poster Store.fi kanssa sain valita meille sopivat tuotteet.

* kehykset ja kuvat saatu blogiyhteistyön kautta
* kehykset ja kuva saatu blogiyhteistyön kautta

Mustavalkoiset kuvat yhdistettynä vaaleanpunaiseen ovat lempparini tällä hetkellä.

* kehykset ja kuvat saatu blogiyhteistyön kautta

Ruokailutilaan sopivat hyvin mustavalkoiset kuvat. Pariisi ja New York ovat edelleen kaupunkeja, joissa olisi kiva vielä käydä jonain päivänä.

Kasvi- ja luontoaiheiset taulut ovat suosittuja ja pidän itsekin kauniista  kukkakuvista. Oksat, kasvit ja luontoaiheiset maisemataulut ovat ajattomia ja sopivat kivasti niin yksin kuin erilaisissa sommitelmissa.

* kuvataulu saatu blogiyhteistyön kautta

Poster Store haluaa muistaa myös lukijoita ja tarjoaa teille alennuskoodin verkkokauppaan.

Koodilla ”homevanilla30” saat 30% alennusta tilauksestasi (ei koske Selection – osion julisteita) ja on voimassa 22.5.2019 saakka.

Saatat myös pitää...