Sisustus

Kaupunkijuhannus

Meidän juhannus kului mukavasti kaupungissa, vaikka mieluusti olisin rantasaunassakin rentoutunut.
Kaupunkijuhannus on siitä hauska, että kadut ovat todella tyhjää täynnä. Suorastaan autiot.
En tiedä missä vaiheessa siirtymä tapahtuu, mutta auki olevissa paikoissa sitten riittääkin vilskettä, vaikka tyhjät kadut kertovat muuta.
Helsingissä riitti vilinää, kun kävimme satamassa ja Linnanmäellä. Jälkimmäinen vaikutti olevan tupatun täysi, en muista että olisi sattunut niin paljon ihmisiä samaan aikaa huvittelemaan meidän kanssa tänä kesänä.
Mitään suunnitelmia ei tehty, vaan sain päähänpiston, että olisi hauska lähteä käymään Lintsillä muutamassa laitteessa ja niin tehtiin. Pääsimme koko perhe ensimmäistä kertaa samaan laitteeseen ja se oli tosi riemukasta! Lapset nauroivat ja kiljuivat, hauskaa oli koko porukalla. Tulimme kotiin vasta myöhään (lasten myöhään) ja väsyneet pienet simmahtivat nopeasti. Murulla oli melkoinen kolmevuotispäivä ja istahdin koneelle käymään kuvia lävitse vielä yömyöhään. Todellista loman tuntua tuo se, kun malttaa jäädä miettimään elämää ja päiväntapahtumia yksin hiljaisuudessaan.
Tein jossain vaiheessa sitä Mudcakeakin, mistä postasin edelliseen viestiin. Ohjeen mukaan kakku paranee vanhetessaan ja tämä todella pitää paikkaansa. Suklaanhimon taltuttaa uunikuuma kakku, mutta todelliseen nautintoon kannattaa panostaa ja antaa kakun mehevöityä viileässä.

Juhannus- ja synttärikukat ovat suoraan kaupan hyllyltä, kun en kukkakauppaan enää uskaltanut lähteä yrittämään ihmisvilinässä. Ihan nätit ja kestävät somisteet tälläkin kertaa. Etenkin, kun pioni on lempikukkani.
Täällä alkaa varsinaiset juhlavalmistelut, kun viikonlopuksi on kahdet juhlat tulossa.
Olen tehnyt tarkan listan, mitä tapahtuu minäkin päivänä ja toivon mukaan ei tule viivästyksiä tai isompia yllätyksiä. Tytöt odottavat kovasti juhlia ja itse odotan ehkä eniten, että saan sen juhlamekon ommeltua ajoissa. Kankaat, tarvikkeet ja kaavat on valmiina. Kerran olen kaavaa kokeillut ja melko nopeasti tulee valmista, kun ymmärtää ohjeet eikä tee väärinperin, niin kuin joskus käy…
Aurinkoa viikkoonne!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. ihania kuvia taas kerran! kuulostaa siltä, että siellä on ollut hyvinkin hauska juhannus! aurinkoisia päiviä sinne!!

Kommentointi ei ole käytössä.