Sisustus

KEITTIÖNREMONTTI | VÄLITILAN LAATTA

Keittiömme alkaa vihdoin ja viimein näyttää asteen valmiimmalta, kun laatat on saatu nätisti paikoilleen. Epäonnea on ollut jo riittävästi matkassa ja kärsivällisyys on ollut monessa kohtaa koetuksella. Laatat saatiin riittämään ja nyt seinästä uupuu enää viimeistelyt eli silikonit (mitkä olivat jääneet kuormasta pois) sekä pistorasiat paikoilleen. Sitten olisi vielä seinien ja listojen maalaus, peitelevyjen leikkaus ja asentaminen sekä sokkelien kiinnitys. Ainakin yksi kokonainen viikonloppu pitäisi varata hommiin ja jostain kumman syystä tuntuu, että nämä pienet kosmeettiset asiat aina vain venyvät…
Yläkaapin paikkaa jouduttiin siirtämään, jotta saatiin se oikeaan kohtaan allasta ja hanaa ajatellen. Sainkin hyvän syyn järjestellä kaapin sisältöä uudelleen, kun tyhjensin sen asennusta varten. Kahdella alimmalla hyllyllä on käyttölasit ja -mukit. Ylähyllylle olen varastoinut sesonki- ja juhla-astiat, joita tarvitaan harvemmin. Lasten mukit ja lasit löytyvät laatikoista, joihin he yltävät turvallisesti. Jos joku miettii, niin koululaisen ei tarvitse kiipeillä kaapeille vaan kaikki hänelle tarpeellinen on kädenulottuvilla ilman jakkaraa.
Olen ollut valitsemaamme vetimettömään oveen todella tyytyväinen. Nyt kun Ikeasta saa taas erästä ovimallia, niin tekisi mieli harkita vaihdosta alalaatikoihin. Niissä on tällä hetkellä ongelmia ja suoraan sanottuna voisi olla helpompi vaihtaa vain toisenkokoiset ovet. Uuni ja mikro ovat asennettu hiukan väärään tasoon, joten niitä tulisi siirrellä tai sitten laittaa toisen kokoiset ovet. Ehkäpä tämä voisi olla hyvä kakkosvaihtoehto, jos uunin uudelleen asennuksessa ilmenee ongelmia. 
Seuraavaksi taitaa olla sisäovien hankinta, sillä meillä on vielä osa alkuperäisistä ovista käytössä. Nämä ovat todella jyrsityt ja huonokuntoiset, joten seuraava panostus taitaa olla näiden uusimisessa. Edellinen asukas on yrittänyt paikkailla ja kokeillut spraymaaliakin – tosin huonolla menestyksellä. Nyt kun kaikki lattialistatkin ovat paikoillaan, niin surkeat ovet suorastaan pomppaavat silmille. 
Ulkona humisee ja kattopellit rytisevät – nautitaan siis kunnon syyssäästä!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Kaunis!! Mä kans haaveilen täällä keittiöremontista! Toivottavasti pian hihat heiluu! 🙂

    1. Kiitos S! Toivottavasti pääset pian toteuttamaan unelmia. 🙂 Jäänpäs kuulolle.

  2. Ihana välitila! Miten kuullostaakin tutulle nuo väliovet…uudet kelpaisi tännekkin! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.