Sisustus

KEITTIÖSSÄ

Muutama kuva keittiöstämme, joka kaipailee vielä pientä hienosäätöä. Keittiö on ollut käytössä reilut puoli vuotta ja olen alkanut käytön aikana kallistua enemmän lisäkaappiin kuin avohyllyihin. Minimaalinen ilme rauhoittaa ja on meidän juttumme. Kaavailimme puunvärisiä avohyllyjä valkoisen yläkaapin viereen, mutta olemme alkaneet käytännön (ja esteettisyyden) kannalta toiseen yläkaapin puolikkaaseen. Sijainti olisi astianpesukoneen päällä. Tähän kaappiin tulisi kahvikupit ja selkeästi juhlavampiin katteisiin kuuluvat astiat. Idea tuntuu suorastaan loistavalta ja mitä ilmeisemmin kaapin voi asentaa suoraan välitilan laatan päälle, sillä seinän ja kaapin väliin tulee kuitenkin iso rako.
Puutaso on kestänyt yllättävän hyvin käytössämme ja pian pitäisi öljytä tasoja uudemman kerran. Mitään pahempia jälkiä ei ole pinttynyt pintaan, vaikka onkin aivan toista luokkaa laminaattiin (edellisessä kodissa) verrattuna. Edelleen vaihtaisin sen toivomani kivitason, jos olisi mahdollista. Ehkäpä sitten seuraavaan kotiin?

Saatat myös pitää...

11 kommentti

 1. Kauniit välitilan laatat ja kaunis keittiö muutenkin<3 Vanhassa kodissamme oli samanlaiset ovet ja vetimet(sitä keittiötä on vähän ikävä!)ja niihin repäisin muutamaan paitaani reiän vetimen kulmasta.

  1. Kiitos Mari! <3 Näissä vetimissä on se ikävä puoli, tai oli alkuun. Omat vaatteet ovat pysynyyt ehjinä ja nyt osaa jo hiukan varoa.

 2. Ihana keittiö! Tuo avara kulma tuo niin paljon lisätilaa. Meillä kulmassa on ikävä tuuletushormi, joka haukkaa pois suuren neliön tilasta. Puutaso on myös niin kaunis! <3

  t: Kaisa J / Koti-ikävä

  1. Kiitos Kaisa J! Tykkään itsekin puutasosta, se tuo kivasti lämpöä ja kodikkuutta. <3 Harmin paikka tuuletushormia, meilläkin putket näkyvät, mutta ovat vain katonrajassa.

 3. Ihana keittiö, valkoinen piristää, vaan meille se ei sopinut muuten, joten tuli alle pähkinäinen väri ja yläpuolelle vaalea saarni. Tasot harmaat. Kohtuullisen iso keittiö, niin ei sinänsä pienennä, mutta kyllä tosiasia on se, että valkoinen avartaa ja tekee valoisaksi. Kaunista.

  1. Kiitos Sarppu! <3 Kuulostaa nätiltä, meillä oli aikaisemmassa pähkinän värinen ja tykkäsin siitä paljon.

 4. Teillä on kyllä upea keittiö! Mä niin haaveilen edelleenkin keittiöremontista….. 🙂

  1. Kiitos Jossu! <3 Toivottavasti toiveesi toteutuu! 🙂

 5. Siis aivan ihana tuo teidän keittiö! Todella kaunis!!

  1. Kiitos S! <3

 6. Kiva keittiö teillä. Liityin lukijaksesi.

Kommentointi ei ole käytössä.