Sisustus

Keittiötä

Meidän keittiöstä on pyydelty paljon postausta ja kuvia, sijaintia ja kokonaisuutta. Kovin paljon en ole siitä enempää kuvaillut, kun se on vielä kesken. Muutama postaus löytyy kuitenkin arkistosta, jos kiinnostuit. Koska toiminnot saatiin kuntoon maaliskuussa, niin ollaan hiukan huilittu lopputöistä, sillä on ollut niin paljon muuta ajanvietettä. Tämä talo on osoittautunut oikeaksi työpesäkkeeksi, mutta ei se mitään. Välillä ehkä tahtoo tulla epätoivoinen olo, mutta kyllä se siitä. Järjestelin muuten kylppäriäkin ja kuvasin siellä, toivepostausta on tulossa pian siltäkin suunnalta.

Tuo onneton puu on etsinyt paikkaansa meiltä siitä asti, kun sen ruokakaupasta kannoin kotiin tammikuussa. Se ei oikein sovi yläkertaankaan, joten se on nyt jäänyt tuohon keittiöön. En raaski heittää sitä pois, kun se on vielä kehnosta hoidosta huolimatta elossa.

Katonrajassa on tosi paljon viimeisteltävää. Toisaalta ihan pieniäkin juttuja, mutta toisaalta vaatisi jonkin verran pohjustustöitä ja siihen ei ole ollut aikaa. Avohyllyt on ollut yksi murheenaihe ja ajateltiin nyt päästä sen kanssa helpolla ja ostaa siihen valmis hyllykkö. Musta vai valkoinen? Siinäpä vasta mietinnän aihetta. Laitetaan siihen myöhemmin hyllyt, jos kannakkeita löytyy. Ihan oikeasti en ole löytänyt sopivia kannakkeita mistään ja Ikeasta on kaikki kivat loppu, eikä ole tiedossa tuleeko niitä edes enää.

Siinä sitä istutaan vakkaripaikalla. Tai oikeastaan tuo viereinen on vakiopaikka. Tässä on mukava nautiskella aamukahvia auringonpaisteessa. Mitäpä muuta arkiaamuun voi toivoa, kuin valoa ja tuoretta kahvia?

Tuo kuvassa oleva matto on uusi pakkohan se oli saada, kun tuntui sopivan niin hyvin keittiöön. Oikeestaan ajattelin sitä kesällä terassille, kun saadaan sinne valmista. Pöytätaso on tammea ja pysynyt ihmeen hyvin siistinä. Vähän epäilin aluksi sen kestävyyttä, mutta hyvin on lähtenyt punajuuret ja viinitahrat pois. Keittiö tuntuu lämpimältä ja kodikkaalta, vaikka onkin vielä niin keskeneräinen.
Välitilan laatta on nyt päätetty, vielä kun päästään ostamaan tarvikkeet ja ongitaan jostain ylimääräistä aikaa. Kevät tuntuu olevan hurjan kiireinen, paljon tapahtumia ja kutsuja. Innolla odotan kesäkuuta ja lomaa, että saadaan lasten kanssa vain levähtää.

Saatat myös pitää...

19 kommentti

 1. Kaunis on keittiö ja mikäs tuossa olisi istuskella :))!!

  Kivaa viikonloppua!

  1. Kiitos S. 🙂
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 2. Oikein kaunis ja valoisa keittiö, kivoja yksityiskohtia! 🙂

  1. Kiitos AnuElina, mukava kuulla. Mietin välillä onko tuolla liikaakin tavaraa, mutta toisaalta keittiössä tarvitaan eniten työvälineitä, joten saa ne myös näkyä. 🙂

 3. Kaunis keittiö teillä! Kyllä tuolla kelpaa istuskella aamukahvin kanssa 🙂

  1. Kiitos Jossu! Kyllä ja katsella, kun lapset kirmaavat ja juoksevat kilpaa. 🙂

 4. Kyllä on kaunista!! Tuolla on viihtyisää kaffitella ♡

  1. Kiitos Eija <3

 5. Tunnelma on tosiaan ihan just kohdallaan! Matto on todella kaunis! Onko saareke Ikean vai tilaustyötä? Minäkin tahtoisin meille jonkun simppelin pienehkön!

  1. Kiitos Minttu! Tuo saareke on Ikeasta ja oli tosi helppo koota. Ikeassa on eri kokoisia apupöytiä ja ajattelin hankkia vielä pienemmän sivupöydän terassille, mikäli sinne mahtuu. Ei varmaan olisi vaikea itsekään tehdä, mutta katsotaan nyt mitä ehditään. 😉

 6. Todella tyylikäs keittiö. Hyvä idea laittaa tuollainen korkeampi saareke ja sijoittaa varsinainen ruokapöytä olkkarin puolelle. Varmasti saarekkeen ääressä tulee kuitenkin syötyä aika usein aamiaista ym. joten ajaa saman asian kuin pienempi ruokapöytä, mutta tarjoaa myös sitä lisätilaa ruuanlaittoon. 🙂 Mitä materiaalia tuo lattia on, muistelin että teillä ei ole olkkarissa saman väristä lattiaa?
  Ihanaa lomaa kesäkuulle, mulla alkaa vasta heinäkuun puolivälissä. En ymmärrä, miten lapsi jaksaa päiväkodissa niin pitkälle, mutta toivottavasti hyvin…

  1. Kiitos Suvi! Kyllä, tuo on ollut ihan nappivalinta. Alunperin jo kaavailtiin saareketta ruokapöydän sijaan, sillä totuttiin jo edellisessä kodissa saarekkeen tuomaan lisäarvoon työtilan sekä säilytyksen suhteen. Baarijakkarat ovat ahkerassa käytössä ja tytöt syövät oikeastaan aina vain saarekkeen ääressä. Siinä on kiva istuskella ja tehdä tehtäviä, kun vanhemmat kokkaavat.
   Keittiönlattia on betonicia, millä lattia on tehty levittämällä betonic-sekoite lattialevyn päälle. Meillä se on alkanut halkeilla pahasti saumojen kohdalta, eli jotain tuohon on jossain vaiheessa kehitteillä.

   Tsemppiä päiväkotiarkeen, onneksi pienet on melko sitkeitä ja nopeasti se aika menee. Meidän tytöllä loppuu ensi viikolla eskari ja tuntuu jäävän haikein mielin kotiin. Pienempi odottaa jo, että elokuu tulisi nopeasti jolloin hän pääsee aloittamaan päiväkodissa tauon jälkeen.

 7. Kodikas keittiö. <3
  Kiitos kun toteutat näitä postaustoiveita. 🙂

  1. Kiitos Rouva V! <3
   Tottahan toki, näitä on kiva tehdä – harmi vaan että joskus uppoaa toiveaiheita kommentteihin. Täytyy tarttua heti niin ei jää tekemättä. 🙂

 8. Kaunis keittiökokonaisuus! Tuo saareke sopii niin hyvin muuhun keittiöön, sekä ihania yksityiskohtia tasoilla. 🙂

  1. Kiitos Suffeliini! 🙂

 9. Bonjour! Terkkuja Pariisista! <3
  Pariisissa oli kesä jo täydessä vauhdissa, säät todella helli meitä. Toivottavasti saadaan pian Suomeenkin kunnon kesä. 🙂

  1. Voi kiitos! <3 Olihan teillä ihana reissu? Kyllähän se kesä saisi tännekin tulla. 🙂

  2. Oli todella ihana! Kiitos kysymästä. <3
   Voi kun saisi aikaiseksi avattua tuo oma blogi, niin saisin laitettua kuvia.

Kommentointi ei ole käytössä.