Sisustus

Kesäinen pääsiäispäivä

Aivan ihana pääsiäisen aika takana (ja vielä hetken edessä). Sää on ollut lämmin ja aurinkoinen, meillä on ollut sopivasti herkkuja (lapsilla) ja olen osannut nauttia vain olosta. 
Lauantaina tein koko päivän opinnäytetyötä ja nyt se alkaa ollakin aika hyvin kasassa. Tänään olisi vielä tarkoitus käyttää ainakin muutama tunti viimeistelyyn ja lukea työtä lävitse. Pituutta kun on kertynyt jo paljon, niin ihan hetkessä se ei käy.

Tänään käytiin läpi tyttöjen vaatekaappi ja laatikot. Parin viikon päästä menen myymän pieneksi käyneitä kesä/kevätvaatteita isolle torille ja olis tarkoitus päästä kaikesta ylimääräisestä eroon. Ollaan miehen kanssa raakattu paljon astioitakin yms. sisustustavaraa myyntiin. Suuren osan Riviera Maisonista olenkin jo myynyt huutiksen kautta, edelleen sitä kuitenkin tuntuu vaan piisaavan kaapeissa/laatikoissa. 
Sen verran tuli lovea kaappiin, että A:n lähes kaikki viimevuotiset vaatteet ovat pieniä ja pitäisi lähteä ostamaan uusia. Onneksi olin kaukaa viisas ja olin ostanut useamman mekon kokoa 122 niin on sentään jotain kivaa hänellekin, kun ilmat on niin lämpöiset. (kotona on kiva jo vähän kokeilla mekkoja)

 Aurinkoista päivää!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Mä oon myöt myynyt lähes kaikki Rm:t pois ajat sitten. Muutamia juttuja löytyy vielä jotka taitaa saada jäädäkkin.
  Ihania kuvia <3 Teidän koti on kyllä yks ihanimmista mitä tiedän <3

  1. Kiitos Niina, aivan ihanasti sanottu! <3 Pari juttua olenkin itsekin miettinyt, että ne saisi ehkä jäädä.
   Minäkin ihailen sinun kotia ja blogia, yksi parhaista ja suosikkini! <3

 2. Kauniit valoisat kuvat! <3

  1. Kiitos Sanna! <3

Kommentointi ei ole käytössä.