Sisustus

KESÄN SULOISIMMAT PITSISHORTSIT

Yksi ehdottomasti parhaita hankintoja kesää varten ovat nämä kuvan valkoiset pitsipöksyt sekä nudet korkkarit. Ehdin sovitella jo omalle vartalolle sopivia yksilöitä useamman kerran ja meinasi tuskastuttava etsintä jäädä kesken kunnes…Lindexiltä löytyi just minun tyyliset ja malliset shortsit! Tämä kesä (ja kevätkin) on ollut oikeaa löytöjen aikaa, mistähän johtunee? 
Makuuhuone on saanut aivan uudenlaisen järjestyksen, josta kirjoitan pian lisää. Pihamme alkaa myös olla aivan toisen näköinen, kiinnostaisiko pieni kurkistus talon ulkopuolelle kenties? Terassin valmistuminen on ollut aivan mieletön juttu, sillä lapsemme ovat innostuneet myös lukemaan ja erityisesti lasten pokkareita! Tämä on loistavaa, että nyt tilaa on myös ulkona käytössä. Kesäolohuone, mieheni lausahti eräänä lämpimänä iltana.
Nyt vielä tähän loppuun kerron, että jostain kumman syystä en pysty vastaamaan kaikkiin kommentteihin. Blogger jumiutuu aina, kun saan ekaan kommenttiin vastattua jos siihenkään. Tämä on ollut jo pitkin kevättä meneillään, en ole saanut siihen vielä ratkaisua. Vastailen kommentteihin, mutta hitaasti ja viiveellä.
Aurinkoisin terveisin,
Mia

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Ihanan näköiset ja olisi kiva nähdä shortsit myös päällä:)
  Bloggeri takkuilee näköjään jokaisella:( Minun postaukset ei päivity muille lukijoille, joiden lukulistlla olen!

  1. Kiitos! No tämähän on kurjaa, mikähän tässä oikein on? Minulla on ollut pidemmän aikaa ongelmia bloggerin kanssa, harmi etteivät sinun postauksesi päivity – samaa tavattu välillä täälläkin. Höh.
   No voi hitsi miten en älynnyt kaivaa selfietä – kyllähän näistä pitäisi olla käyttökuva myös! Lupaan laittaa seuraavaan asupostaukseen kuvia!

 2. Mä kokeilin jossain liikkeessä tuon tyyppisiä mutta ei istunut hyvin – tykkäisin kyllä muuten itsekin noista 🙂

  1. No höh, se on niin ikävää löytäessään jotain kaunista ja sitten malli ei sovikaan. Itsekin harmittelin yllättävän monen erilaisen housun kanssa. Toivottavasti onnistaa myöhemmin. 🙂

 3. Kiitos, mukava kuulla! Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdyt mukana, kommentit ja ajatukset ovat tervetulleita. 🙂 Kiitos linkistä.

 4. Onpa tosi ihanat ja kesäiset shortsit! Mulla on kanssa pitsishortsit ja oli viime kesän suosikkivaate. Nyt olen koittanut metsästää vastaavia mustana, mutta eipä ole sattunut kohdalle. 🙂

 5. Kauniit! Etsin tällaisia pari kesää sitten mutten löytänyt, ostin sitten pitsihameen.

Kommentointi ei ole käytössä.