Sisustus

KEVÄÄN TUNTUA

Vaaleita sävyjä, sitä ainaista ja samaa. Iän karttuessa en osaa kaivata kovin suuria vaihteluita, vaikka kevään saapuminen saakin pientä sisustusinnostusta ilmoille. Tykkään klassisista valinnoista ja helpoista vaaleista sävyistä. Helppous tarkoittaa minulle tässä kohtaa neutraaleja sävyjä, joihin ei kyllästy. Sävyjä, joita on helppo yhdistellä ja vaihtaa halutessaan. Kaupoissa on parhaillaan herkullisia sävyjä ja tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Itse olen suosinut vaaleaa harmaata juo vuosikausia ja jostain syystä en tunnu kyllästyvän. Muistatko meidän harmaan seinän edellisessä kodissa?
Harmaa on helppo väri käyttää, vaikka se usein taittaa vihreään tai siniseen. Sävyjen kanssa täytyy olla joskus tarkkana, mutta useimmiten tekstiileissä en ole havainnut niin suurta taittoa. Pikemminkin harmaa suuntaa hopeaan. Valkoisen ja harmaan kylmää fiilistä saa pehmennettyä kynttilöin ja lyhdyin. Toki jokin kolmas väri sopisi myös, esimerkiksi vaaleanpunainen tai persikan sävy.
Makuuhuoneen sisustus saa olla helppo ja yksinkertainen. Kaipaan hyvin minimaalista ilmettä ja rauhaa, tänne on helppo rauhoittua. Kesään kohden mustavalkoisuus ottaa ylivallan, muutoin rakastan tätä valkoisen ja vaaleanharmaan liittoa.
Pikkuhiljaa alkaa mielessä pyöriä myös pihaan liittyvät ajatukset. Terassin ja parvekkeen käsittelyt, kesäkukat, istutukset, aita ja monet muut pienet puuhat. Viime kesänä saatiin suuret linjat kuntoon, tänä vuonna on tarkoitus nauttia ja keskittyä vain pieniin piristäviin juttuihin, mitä pihalla voi tehdä. Kun vain ensin saadaan pinnat käsiteltyä.
Mukavaa viikkoa!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Ihania kuvia! Itse pidän myös hillityistä värisävyistä, joilla saa tuotua kotiin rauhoittavaa tunnelmaa 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.