Sisustus

KEVÄINEN MAKUUHUONE

Makuuhuone ja uusi säilytysjärjestelmä on aihealue, mitä on paljon toivotto. Ajattelin kertoa teille nyt lyhyesti uudesta vaatekaapista, mikä asennettiin jokin aika sitten. Tarkoituksena on hankkia vielä lisää laatikoita ja muuta tarviketta järjestyksen saamiseen. Niistä ehkäpä tuonnempana lisää. Tyylini on joka tapauksessa pysynyt samana eli hyvin vaalea look skandinaaviseen tyyliin. 
Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että meille molemmille on oma puoli tässä korkeassa kaapissa. Minä auliisti kuvasin nyt omaa puoltani. Miehellä on vastaavanlainen kokoonpano ilman tuota lasihyllyä ja ylintä vetolaatikkoa. Tankotilaa on hänen puolellaan enemmän pituussuunnassa, joten säilytän muutamaa mekkoani sillä puolen. Muuten tässä toimii kristillinen tasajako eli fifty-fifty on tila jaettu. En voi sanoin kuvailla, miten tyytyväinen olen ollut tilaviin laatikoihin ja siistiin ilmeeseen, minkä klassisen yksinkertainen kaappi tuo. Paitoja mahtuu reilusti vierekkäin ja meillä taitaa olla vielä hyllytilaa täyttämättä. 
Ylin vedettävä hylly on tällainen matala, lokeroin varusteltu kangaspäällysteinen tila pienille asioille. Säilytän tässä mm. joitain koruja ja hiuskoristeita. Tuntuu, että nykyään kaikella on paikkansa enkä hukkaa enää tavaroita (ainakaan niin helposti).
Vaatekaappi lohkaisi melkoisen palan makuuhuoneen tilasta, joten päädyttiin kompromissiin yöpöytien kanssa. Hankimme miehelle vielä oman combon mustana kun sellainen tulee vastaan. Loppujen lopuksi jonkinlainen järkevyys tilan käytössä täytyy säilyä eli liian ahdasta ja viereen tungettua kaikki ei saa olla. Toisaalta componibilin säilytystila on mitä mainioin ja sinne saa todellakin kirjat, käsirasvat ja puhelimen laturit talteen.
Nyt uupuu enää pimennysverhot kesäksi. Tämä meidän pieni soppi on oikea aurinkohuone aikaisesta aamusta aina iltaan asti. Valoa ei puutu!
Postailen seuraavaksi teille lastenhuoneesta samaan syssyyn, niin päästään ihan toisiin aiheisiin! Tässä pihanlaitto alkaa tulla ajankohtaiseksi ja sen tiimoilta löytyy monenlaista. Ihanaista illan jatkoa!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Kaunista ja raikasta <3 Meille taisi tulla juuri sama kaappi tytön huoneeseen hetki sitten ja on kyllä toimiva ratkaisu. 🙂
    Aurinkoa perjantaihin!

    1. Kiitos Jenni! <3 Tämä on aivan loistava, lastenhuoneessa on ollut samainen kaappi jo reilun vuoden verran ja se on hurjan käytännöllinen. En voi kuin lämpimästi suositella! Kiitos samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

  2. Anonyymi says:

    Oi kuinka kaunis huone! Mikä tuo kaappi on, jos saa kysyä? Mukavaa viikonloppua ja lisää kuvia odotellessa 🙂 Kaisa

Kommentointi ei ole käytössä.