Sisustus

KEVÄISET TULPPAANIT

Pitenevät päivät, lisääntyneet auringon pilkahdukset ja viikkojen vauhdikas meno – kevättä kohden mennään. Kukkakaupan vuosien vakioasiakkuudesta huolimatta tapaan usein ostaa kukkia myös marketista ja silloin nappaankin sesongin kimpun kotiin. Viimeaikoina ruokakaupoista on saanut värikkäitä tulppaanikimppuja ja näin ystävänpäivän kynnyksellä ne ovat olleet tyttäristäni mitä mainioimmat värivalinnat! Pientä pirteyttä neutraaliin väripalettiin.
Tulppaanit kuuluvat helpon ja kauniin kattamisen aakkosiin. Olen nykyään hyvin säntillinen somistaja ja en oikein osaa hankkia mitään uutta. Meillä on edelleen samat valkoiset pellavaiset lautasliinat, Festivon kynttilänjalat ja Iittalan Essence viinilasit. Lautasten suhteen olen niin totaaliset kyllästynyt, että se tulee olemaan seuraavia suurimpia investointeja. Tässäkin kohtaa on ollut esteenä paitsi raha (ensin pitäisi myydä vanhat pois) ja toiseksi se yhteinen päätös eli astiasto molempien mieleen. Minulla on eräs astiasto jo mielessä, mutta en haluaisi sarjan kahvikuppeja. Tietysti sarjoja voi yhdistellä, mutta sävyjen täytyisi käydä yksiin. Ja kolmas juttu on se sävy sekä kuviottomuus, mitä haluan.
Uudet servettirenkaat olivat edullinen alelöytö Stockalta ja en voi kuin harmitella taas omaa hölmöyttäni. Olisi pitänyt ostaa kaksi pakettia, sillä älysin vasta kotona miten hauskalta näyttää, kun laittaa kaksi rengasta yhteen servettiin. Yksittäin simppelit ja kauniit, kaksin hieman erilaiset ja mielenkiintoiset.
Mukavaa iltaa!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Voi kun tulppaanit näyttävät niin upeilta valkoista vasten. Puhdas valkoinen väri ja ripaus väriä, mikäs sen kauniimpaa <3

Kommentointi ei ole käytössä.