Sisustus

Keväisiä ajatuksia

Lunta sataa kevyesti ja ulkona on harmaata. Aurinko katosi ja kolea ilma sai villasukat jalkaan. Ehdin kuitenkin ihastua kevääseen ja aloittaa pihan suunnittelun. Pääsiäiseen liittyviä koristeitakin etsittiin ja kohtahan niitä pääsee laittamaan esille. Kyllä se niin on, että kevät sulatti sydämen ja kotikin piristyi hiukan. 
Ihastuttiin miehen kanssa näihin Pentikin korikasseihin ja minä jo viime keväänä Pentikin järjestämässä bloggari-illassa. Ostettiin näitä muutama meille lisää ja tuon isomman toin olohuoneeseen. Siihen mahtuisi hyvin sanomalehtiä tai torkkupeite. Saattaapa olla, että lastenhuoneessakin menisi pari kappaletta. Kassissa oleva kalanruotokuvio on huikea ja pidän siitä todella paljon. Seuraavaan kotiimme haluan ehdottomasti kalanruotoparketin. Etsin sellaista tähän kotiinkin tarkoituksena asentaa sellainen alakertaan, mutta toimittajaa oli vaikea löytää. Monen asian summana päätettiin asentaa sama lattia molempiin kerroksiin, mutta näin jälkiviisaana minulla olisikin ollut useampi kuukausi aikaa etsiä sopiva kalanruotoparketti alakertaan. No, tällaista sattuu ja jos nyt miehen palava halu asentaa lattia keittiöön toteutuu, niin se tulee olemaan kalanruotoparketti.
En ole polttanut kynttilöitä pitkään aikaan, mutta Nappuloita tykkään katsella. Halusin meille nuo messinginväriset tuomaan sitä lämpöä, mitä hyvin valkoinen koti kaipaa. Uuden sohvan hankintakin olisi meillä hyvin pian ajankohtainen. Emme ole olleet kovin tyytyväisiä nykyiseen sohvaan ja se ei ole yhtä käytännöllinen kuin edeltäjä. Tosin tämän tarkoitus olikin toimia väliaikaisena sohvana, kunnes löydämme uuteen kotiin sopivan sohvan. Kovin suurta sohvaa tänne ei mahdu tällä kalustejärjestyksellä, joten en vielä kiirehdi asian kanssa. Sohvan tyyli on kuitenkin mielessä ja olohuone tulee olemaan upean näköinen vielä aikanaan.
Huomenna olisi luvassa niitä lupaamia kasvisruokaohjeita, sekä ehkäpä jotain kivaa teille lukijoillekin!

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Ihanan raikas olkkari! <3 Tuo korikassi on kyllä upea, itselläkin olisi Pentikille alennuskuponki, ja kovin mietin mihin sen käyttäisi. 😉

  1. Kiitos <3 Sehän on kiva juttu, monenlaista mukavaa kotiin sieltä löytyykin.

 2. Ihania kuvia! <3 Näyttää niin ihanalta teilläkin nuo Pentikin tyynpäälliset. 😉

  1. Kiitos Jemina <3 Nuo tyynynpäälliset ovat ihanat, vielä kun löytyisi sopiva torkku..

 3. Ihanan näköistä! Ja itsekin tykkään katsella Nappuloita, vaikka en ole kynttilöitä enää hetkeen poltellutkaan 😀

  1. Kiitos. Nappulat ovat kyllä nätit ja sopivat kotiin vaikkei kynttilöit polttaisikaan. 🙂

 4. Mihin teidän Ektorp hävisi?
  Mä myös tykkään Nappuloista ja meiltä löytyy niitä kolmessa eri värissä.
  Mukavaa viikkoa! Ihanaa kun pian on pääsiäinen. 🙂

  1. Me myytiin Ektorp vuosi sitten sillä ajatuksella, että hankitaan uuteen kotiin sitten sopiva sohva. Silloin ei vielä tiedetty minkälainen koti tulee olemaan, niin siksi hankittiin edullinen perussohva.

   Kiitos samoin sinulle, pääsiäistä odotellessa. 🙂

 5. Ihanan näköistä teillä ♡
  Kasvisruokaohjeita otetaankin mieluusti vastaan!!

  1. Kiitos Eija <3
   Sehän on mukava kuulla, kohta postaus niistä.

 6. Hei teijän koti näyttää tosi kauniilta! Ja ihania kuvia.. ♥ Tuleen kyllä taas seuraamaan! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa http://www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa 🙂 Ihanaa viikkoa sinne!

 7. kaunis on tunnelma jo nyt olohuoneessa, ihastuttavat kuvat! Mulla tuo messinkinen nappula ottanut hirmuisesti jotain pilkkua pintaansa, enkä tiedä saisinko sen jollakin pois! Harmittaa, sinun niin kauniina kiltelevät! Ja Pentikin kassi on kyllä ihastuttavan sävyinenkin!

Kommentointi ei ole käytössä.