Sisustus

Kevätsiivous

Aamupäivisin auringonvalo tunkeutuu keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista sisään. Seuraavaksi täytyisi laittaa pimennysverho, sillä ihan kukonlaulun aikaan en tahtoisi vielä herätä. Valonsäteet piristävät sopivasti väsyneitä aamuja ja kahvi on kiva nauttia valoa tulvivassa keittiössä. Yleensä innostun siivoamaan ennen tytön hakemista eskarista ja tässä talossa sitä riittää. Valkoiset lattiat senkun huutavat imuroimaan ja kaikki näyttää niin paljon paremmalta, kun on siistiä. Viime päivinä ollaankin käyty ahkerasti laatikoita läpi, jos tästä muuttokuormasta viimein saisi rippeet karistettua pois. Viimeistellään parhaillaan makkarin kaappisuunnitelmia ja mietitään, kumpi huone tehdään ensin?
Lastenhuone ainakin kaipaa muutosta ja pikkuhiljaa on sinnekin tullut hankittua jotain. Lelujen läpikäyminen osoitti, ettei kaikkea tarvita ja joitain leikkejä ei enää ole otettu esiin pitkään aikaan. Nyt kun pihalla toimii hyvin kotileikit, niin nukkeleikit ovat jääneet täysin varjoon. Myös ikää on tullut lisää ja lasten kasvaminen onkin hienoa seurattavaa. Uusia harrastuksia, tapoja, yökyläilyjä, kouluun lähtö ja monen monta muuta juttua. Näin kevään korvalla huushollin siivoaminen on rentouttavaa. Sitten voikin siirtyä hyvillä mielin ulos sisustamaan ja nauttimaan siitä, että vain on. Elämä on tässä ja nyt.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Saako esittää oostaustoiveen, mitä sun laukun sisältä löytyy? 🙂

    1. Tottakai, tämä onkin mielenkiintoinen aihe – postailen piakkoin. 🙂

  2. Meilläkin tyhjennelty kaappeja kirpparille ja sit kun menee autotalliin katsomaan niin tuntuu että mistä ihmeestä tätä tavaraa oikein riittää! Huh heijaa! Olis kiva vaan alkaa suunnittelemaan kesäistutuksia, pestä ikkunat jne. Tuo tavara ei oikeasti lopu koskaan! Kivoja siivoiluja ja raksailuja!

    1. Tämä on niin tuttu tunne! Tänä keväänä aion päästä niin lähelle "loppua" kuin vaan mahdollista. Niin monta vuotta pelattu tavaran kanssa, että pakkohan tästä on joskus loppu tulla. Nyt täytyy tosiaan alkaa suunnittelemaan pihaa ja terassin tekoa, että olisi juhannuksena sitten valmista. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.