Sisustus

Kierrätyskaluste

Meille kotiutui aivan ihana, vanha kaluste – tällä kertaa pähkinän ruskea pikkukaappi. Tässä on kahden oven takana pari tukevaa hyllyä ja pari vetolaatikkoa. Varmaan tutut lukijat muistavat, että olen aivan hulluna vanhoihin kalusteisiin eikä tämä ole poikkeus. Ajattelin muuten jättää kaapin tällaiseksi, mutta etsiä mielenkiintoisemmat vetimet laatikoihin. Tällä hetkellä kaappi toimii hyvin lehtien säilytyspaikkana, mutta mietin että uudessa kodissa siinä voisi säilyttää ruokalautaset, aterimet ja kynttilöitä. Vielä houkuttelisi ostaa muutama vanha lasiovellinen kaappi, mutta mieheni saattaa olla toista mieltä.

Mitäs tykkäätte? Sopiiko meille vai riiteleekö liikaa vaalean puun kanssa?

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Ihana kaappi! Tuollaiset vanhat huonekalut näyttää niin ihanalta muuten uudehkossa ja siistissä ympäristössä. 🙂 Teillä on ihana koti, vaikka se on vaihtunutkin lähiaikoina usein. En malta odottaa, että pääsette siihen omaan kotiinne ja laitat sieltä kuvia 🙂

  1. Kiitos ida! Mukava kuulla, että muitakin tykkääjiä löytyy. Sitä en malta itsekään odottaa, että päästään muuttamaan isompaan kotiin.. 🙂

 2. Sopii oikein hyvin teille ja rohkaisee minuakin metsästämään kotiimme modernin sisustuksen kaveriksi juuri tuon tyylisen kaapin tai senkin….

  1. Kiitos Tiina! Kiva kuulla, että sait rohkaisua. Kyllähän nämä kalustevanhukset tuovat sitä omaa särmää ja usein ovat myös uusia edullisempiakin.

 3. Ei, ei riitele, vaan tuo juuri sopivaa kontrastia. Vanhat kalusteet ovat parhaita ja uuteen yhdistelemällä syntyy mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Aivan ihana kaappi!

  1. Kiitos Kaisa J kommentistasi. Itseasiassa kuvissa tuo kontrasti näkyy vielä vahvemmin kuin todellisuudessa tuntuu. Itse tykkään myös mielenkiintoisista yhdistelmistä.
   En varmaan osaisi sisustaa omaa kotia niin, että kaikki sointuisi toisiinsa – jotain erottuvaa pitää aina olla. 😀

 4. Ihastuttava kaappi! Mä niin rakastan kanssa vanhoja huonekaluja, mutta miestä pitää vielä opettaa.

  Voimia kaiken keskelle!

  1. Kiitos Nanneli. Eikös olekin upeita? <3 Kyllä se mies vielä ymmärtää – tsemppiä sinnekin arjen keskelle!

 5. Ihastuttava vanhus ♡

Kommentointi ei ole käytössä.