Sisustus

Klassinen valkoinen

Vaatevaraston päivittäminen ja läpikäynti kertoi minulle pari asiaa: ensinnäkin, valkoinen väri valtaa ja suurin osa paidoista taitaa ollakin valkoisia. Muutama erilainen vaatekin joukkoon mahtuu. Toinen juttu on se, että suurin osa alaosista eli housuita ja hameista taitaa olla mustia tai tummansinisiä. Klassinen arkipukeutuminen on tyyliäni, mutta jotain hentoa väriäkin joskus kaipaa. Uusin pusero roikkuukin kuvassa ja on aivan ihanan naisellinen hörhelöineen.
Pian on aika vaihtaa keväthuivi käyttöön ja jokin kevyt, raikas huivi pitäisi vielä löytää. Ostin viime keväänä ihanan GUESSin vaalean mintun huivin ja se onkin ehdoton suosikki. Se on ehkä vielä liian kevyt ulkokäyttöön, joten jokin välimuoto pitäisi nyt nopeasti löytää.
Makuuhuoneen sisustaminen on jäänyt kesken ja kohta olisi aika korjata sekin seikka. Meidän sänky on edelleen ilman sopivaa sänkypeittoa, sillä haluaisin löytää jonkin kauniin valkoisen peiton. Sängynpääty olisi seuraavaksi listalla, kun saadaan jostain aikaa sen tekoon. Kaunis valkoinen tunnelma valtaa nyt huoneen, kun ainoa väriläiskä on koivunvärinen Vakka-laatikko ja sängynjalat.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Muistan kun jossain vaiheessa itsekin etsiskelin sopivaa päiväpeittoa. Onneksi en hätiköinyt ja täydellinen peitto löytyi paikallisesta sisustusliikkeestä. 🙂

  1. Hei, sehän hienoa! Ihan totta, ei kannata hötkyillä tämän kanssa, vaikka meillä ei peittoa ole pitkään aikaan ollutkaan. Sängyn koko kun muuttui, niin jäi auttamatta liian suureksi vanha peite.

 2. Toivottavasti löytyy joku ihana päiväpeitto! <3
  Valoisaa viikkoa sulle!

  1. Kiitos Micu, toivotaan.
   Kivaa viikkoa sinullekin! <3

Kommentointi ei ole käytössä.