Sisustus

Koti valmistautuu pääsiäiseen

Meillä aloitellaan pikkuhiljaa pääsiäislomaa. Mies on vapaalla vain pyhät, mutta lasten kanssa aloitettiin jo lomailu eskarista. Ensi alkuun tein meille listan mitä kaikkea tehdään. Siivottiin tänään monta tuntia ja lapsista oli ihana saada apua. Varasin meille myös kirpparipöydä. Lastenvaatteita on myymättä melko paljon puhumattakaan muusta sisustustavarasta. Varmaan ihmettelette, että mistä mä sitä tavaraa lappaan aina myyntiin. Trust me, ihmettelen sitä välillä itsekin. Tästä aiheesta on tulossa postaus piakkoin, olen luonnostellut pitkään aiheesta. Nyt aion nauttia vain supersiististä kodista, sillä pyyhittiin lisäksi kaikki pölyt ja listatkin kun oli pieniä apulaisia. Päivittäisen imuroinnin lisäksi on luksusta, kun koko koti on puhdas ja raikkaan tuoksuinen. Nyt uupuu enää pyhien kimppu ja kukat!

Tytöt toivat olohuoneeseen lautapelejä, mitä pelataan koko perheen voimin. Meillä on ollut menossa sellainen viikko, ettei katsota televisiota, pelata puhelimella tai mitään muutakaan elektronista vempelettä käytetä. Viikko meni nopeasti ja tytöt eivät edes kyselleet, paitsi vähän puhelimen ja tabletin perään. Halusin, että saadaan koko perhe yhteistä tekemistä, sillä ainakin tuo eskarilainen on viettänyt aivan liikaa ikäisekseen aikaa pelien yms. ohjelmien parissa. On helppoa antaa lapsen pelata tai katsoa ohjelmia, joskus myös ehkä liikaakin. Itse tulin siihen tulokseen, että se rajaa tulee ainakin meillä aika nopeasti vastaan. Pääsiäisen aikaan aiotaan katsoa ainakin Nalle Puhin pääsiäiselokuva (en muista oikeaa nimeä) ja pelata paljon. Tyttöjen huoneessa on vähän urakkaakin, mitkä yritän saada alta pois ennen pyhiä. Puuhaa ja tekemistä riittää siis reilusti huomisellekin. Yläkerrassa on meneillään Nalle Puh kimble, naurua ja riemua kuuluu alas asti. Vielä kun aurinko paljastaisi säteensä, niin tulisi oikein keväinen fiilis.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihanalta näyttää teillä 🙂 minäkin taidan aloittaa neidin kanssa pääsiäisloman jo tänään ja jäädään huomenna eskarista pois, katsotaan nyt 🙂 mukavaa pääsiäisen aikaa 🙂

    1. Kiitos Johanna. <3
      Hyvää pääsiäisen aikaa myös teille!

Kommentointi ei ole käytössä.