Sisustus

Kotikaksio m2

Muutimme kuun alusta pienempään kotiin, kaksioon. Tilanne muuttui melko nopeasti ja uuteen kotiin muuttaminen muuttuikin vuokrakodin etsimiseksi. Juridisista syistä en voi vielä kertoa ihan kaikkea kotimme remonttiin liittyen, mutta sen verran kuitenkin, että tällä hetkellä kaikki on aikamoisen usvan peitossa eli en tiedä vielä jatkosta kovinkaan paljoa. Remontti kuitenkin etenee hiljalleen eli mies käy iltaisin tekemässä hiljaisia töitä, mitä voi itse tehdä. Meillä oli todella onnea uuden väliaikaiskodin etsinnässä, sillä satuimme saamaan toisen kodin samasta talosta missä asuimme. Muutto kävi siis tällä kertaa kivuttomammin, vaikka rankkaahan se tietenkin oli.
 Bloggailu on ollut hiukan jäissä ja ihan totta puhuekseni on tehnyt ihan hyvääkin. Työrintamalla olen siirtynyt uusiin tehtäviin ja pikkuhiljaa alkaa helpottaa niiltä osin. Tytöt jatkavat vielä vanhassa päiväkodissaan, tässä on ollut muutenkin ihan riittävästi muutoksia. Nyt jatketaan päivä ja viikko kerrallaan.
Kodissa ollaan jouduttu olemaan melkoisen luovia, sillä joudummekin jäämään tähän pidemmäksi aikaa mitä alunperin oli tarkoitus. Tässä vaiheessa minua ei oikein mikään osaa enää yllättää, joten toistaiseksi keskityn osaltani vain perheeseen ja työhön. Kotiakin on alettu pikkuhiljaa sisustaa, jos visiitti vaikka vierähtääkin pidemmäksi. Intohimoisena sisustajan en kuitenkaan jaksa loputtomiin katsella pahvilaatikoita, vailla yhtään somisteita. Muutaman tuikun kävinkin ostamassa, kun lähialueen liikkeissä on ollut huimia alennus- ja loppuunmyyntejä. Syyskuu lähenee loppuaan ja kohtahan se alkaa jo joulujuttujen ilmaantuminen kauppoihin… Sitä ennen toivottelen kuitenkin kirpakoita syyspäiviä!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Onpa ikävä tilanne. Muuttaminen on mielestäni ehkä yksi vastaenmielisimmistä jutuista, niin paljon siinä on työtä. Toivottavasti seuraava muuttonne ois sitten sinne ihan omaan, pysyvään kotiinne 🙂

    1. Kyllä, epävarmuus tuo vielä oman lisänsä mikä on tilanteeseen nähden aika kurjaa. Muuttaminen sujui onneksi tällä kertaa helpommin, kun tilattiin muuttolaatikot ja niihin pakkaaminen oli kyllä triplasti helpompaa kuin eri kokoisiin ja -laatuisiin pahvilaatikoihin. Täytyy toivoa, että päästäisiin pian lyömään lukkoon muuttamiskuukausi, että pääsisi jo suunnittelemaan uutta. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.