Sisustus

Kotipäivä lasten kanssa

Tämä on sitä elämän parasta aikaa.
Tylsää arkea.
Kotona lasten kanssa olemista.
Työnhakua.
Kerrankin minulla on aikaa tehdä ihan oikea lumilyhty. Siivota ja tiskata rauhassa. Vaikka kolmesti päivässä. Tehdä lasten kanssa jotain. Sairastelu on nyt hiukan hallinnut arkea, mutta jospa se nyt jo alkaisi väistyä. Tänään on taas ohjelmassa kaikenlaista ja mies kielsi ehdottomasti, etten saa alkaa porailemaan mitään seiniin. Pelkää parka, että joutuu korjailemaan vaimon jälkiä. Ikinä en ole mitään ruuvannut pieleen. Ei auttanut puolustelut. Rivien välistä voi lukea, että hän on rakkaudella remontoinut kotia ja sitä ei saa mikään tai kukaan sabotoida. Täytynee odottaa siis iltaan, että päästäisiin ruuvailemaan hyllyjä. Eilen olikin muuta ohjelmaa ja jäi hyllyjen laitto. Sisustusbloggaajan listalla on monen monta hommaa. Hymy suin voisin todeta, ettei elämästä koskaan tule tylsää.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Kauniita kuvia ja ihana prinsessa sielä. <3
  Mukavaa torstaita! Toivottavasti tänään tulee taas uusi postaus. 🙂

  Ps. Laitoin sille postia, postikuluja mietin. Mille käy molemmat vaihtoehdot.

  1. Kiitos ihanainen <3
   Laitoin sulle postia tulemaan, käy lukemassa kun ehdit. 🙂
   Postausta on piakkoin tulossa, monta juttua tehty tällä viikolla eteenpäin.

 2. Meidän 4v. huudahti juuri, että haluaa kerhoon yhtä kivoja tyttöjä, jotka leikkisivät autoilla 🙂 Ihania arkihetkiä lasten kanssa!

  1. No voi että, kun asutaan kauempana. 😉 Meidän nuorempi 4-vuotias (taitaa olla aikalailla samanikäisiä) on tykännyt pienestä asti autoista aivan kuten äitinsä. Kiitos, sitä samaa teille!

Kommentointi ei ole käytössä.