Sisustus

Kotitoimiston päivitys

Etätyövuosi on ollut monella tapaa ainutlaatuinen, erilainen. Sopeutumista, venymistä, rajojen kokeilua, haasteita ja kaiken kaikkiaan hetkeen pysäyttävä. En ole koskaan oppinut itsestäni niin paljon, kuin täydellisessä etätyössä kotona. Olen oppinut arvostamaan itseäni ainakin vähän. Olen oppinut, että ympäristön vaikutus on ihmeellisen suuri. Pienet asiat, jotka tekevät arjesta paremman.

Kotona työskentely on yksi etätyön muodoista ja minusta se paras. Tarvitsen turvallisen ympäristön, jotta voin antaa luovuudelle rajattomat mahdollisuudet. Teen myös sen tyyppistä työtä, että kotona työskentely antaa parhaimmat puitteet kokonaisuudessaan.

Koska etätyö on mitä suurimmassa määrin tullut jäädäkseen, päätimme myös panostaa itseemme. Teemme yrityksemme työtä kotoa käsin ja toisinaan oma rauha on parhaiten saavutettavissa ihan omassa nurkassa. Meillä ei ole erillistä työhuonetta, vaan työpiste vaihtelee ruokapöydän ääreltä sohvan nurkkaan. Varsinainen paikka työpöydälle on aina löytynyt makuuhuoneestamme ja tälläkin kertaa tahdoin paikan sinne.

Kaikista valikoimista päätimme valita kotimaisen Selka – pöydän, joka soveltuu niin seisoma- kuin istumatyöhön. Pöydän saa säädettyä tarpeen mukaan ja pöytälevyn kokoja oli myös erilaiseen makuun ja tarpeeseen. Halusin meille sisustukseen istuvan pöydän ja vähän särmää mustasta reunasta. Tähän sopii minkälainen tuoli vain. Rakastuin tähän House Doctorin tuoliin, jonka alunperin tilasin tyttärelle. Tehtiin vaihto ja toistaiseksi istuskelen itse tällä tuolilla.

Pöytävalaisimeksi valikoitui Hayn Matin – valaisin, jossa on monta valotasoa. Tarkoittaa siis, että painikkeesta voi säätää himmeämmälle muutaman kerran.

Kaikki tarpeellinen mahtuu käden ulottuville. Toin tänään vielä valkoisen lehtilaatikon olohuoneesta tänne. Siihen menee lehtien lisäksi myös laturit sekä johdot. Perinteitä kunnioittavana naisena minulla on Louis Vuittonin Agenda – kalenteri, johon kirjoitan menoja, asioita, juttuja muistiin. Kun posti toisi erään paketin, voisin alkaa vaihtamaan pussukoita ja asusteita kesäisempiin.

Sitä ennen toivotan oikein ihanaa viimeistän virallista ”talviviikkoa” eli helmikuun viimeistä viikkoa!

Saatat myös pitää...