Sisustus

Kotona

Uusi vuosi jatkuu ja tammikuu on alkanut kiireisenä. Päivät ovat täyttyneet uuden kodin järjestelystä, siivoamisesta ja remontoimisesta. Uudenlainen arki on vaatinut totuttelua ja lasten harrastuksiin vieminen on alkanut joulutauon jälkeen. Jäin vuoden alusta kotiin nuoremman tyttäremme kanssa ja olemme kuskanneet esikoistyttöä esikouluun. Syy tähän on se, että sijaisuuteni työpaikassa päättyi enkä ole löytänyt vielä uutta paikkaa. Sen enempää tilannetta avaamatta olen kuitenkin nykyhetkeen tyytyväinen ja nautin tästä hetkestä täysin siemauksin. Tulevaisuus voi tuoda mukanaan mitä vain.
Kodin remontti on vielä kesken aika paljonkin. Keittiöön on asennettu kalusteet, mutta kodinkoneet, taso, allas ja muut ovat vielä työn alla. Ollaan pohdittu saareketta/niemekettä aika paljon ja kahden vaiheilla tässäkin asiassa. Voisin yrittää kirjoittaa keittiöstä vielä postausta, sillä se on hiukan erilainen mitä alunperin haettiin. Hieno siitä kyllä tulee, mutta siinä on muutama sellainen juttu mistä olen erityisen ylpeä. Ensi alkuun pitäisi kyllä raivata tilaa, että kehtaan kuvata. Sen sijaan kylppäri on yhtä hyllyä ja suihkukaappia/seinää vaille valmis. Siitäkin tuli ihana! Entinen omistaja oli juuri remontoinut saunan hyvällä maulla eli meille jäi nyt mietintään käsitelläänkö pintaan vielä väriä vai ei?
Meidän tyyli on muuttunut hiukan muuttojen myötä. Kaksiossa oli aivan oma viehätyksensä ja uusi talo oli mukava pitstoppi tässä välillä. Muutettuamme kuitenkin uuteen kotiin talon henki on kaivannut erilaista kosketusta, kuin sitä edellinen koti. Ollaan löydetty vanhoja helmiä meille ja olen ollut aivan ihastuksissani liian monesta kalusteesta. Esimerkiksi tämä vanha tuoli kuvassa. Kuulin siitä monen monta arvostelua ja vikaa, mutta ihastuin siihen silti. Paikkaa ei ole suunniteltu olohuoneeseen, mutta siihen se on nyt jäänyt toistaiseksi. Ehkäpä se tulee walk-in-closetin yhteyteen tai eteiseen? 
Tähtityynyt eivät valitettavasti istu olohuoneeseen enään ollenkaan. Olen ajatellut niiden myymistä eli tulevat luultavasti pian myyntiin. Vasemmanpuoleinen tyyny on pellavainen kokeiluostos ja aion tilata vielä toisenkin kappaleen, mikäli näitä vielä on. Matto on mietinnässä, sillä jotenkin ajattelemani harmaa matto ei sopinutkaan siihen. Jos mattoa ei tule, niin luultavasti pöytä menee vaihtoon. Mitäs olette mieltä: uutta vai vanhaa pöytää olohuoneeseen?

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Voi miten paljon pohdintaa vaativia juttuja taas uudessa kodissa. Mutta teet varmasti oikeat päätökset 🙂 Tsemppiä!

    1. Kyllähän näitä riittää. Onneksi kaikkea ei tarvitse kuitenkaan kerralla tehdä. 🙂 Kiitos tsempeistä, niitäkin tarvitaan. 🙂

  2. Meilläkin on olkkarissa harmaat Gantin tähtityynynpäälliset. Hyvin sopii vanhojen huonekalujen kans yhteen. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.