Sisustus

Kotona

Raikas vesisade ropisee ikkunapelteihin, harmi ettei tänään ole yhtä valoisaa kuin eilen. Meillä valmistaudutaan pikkuhiljaa juhannuksen viettoon eli toisin sanoen pidennettyyn viikonloppuun kotona. Ihan rehellisesti sanottuna olen kaupunki-ihminen henkeen ja vereen, vaikka luonnon lenkkipoluista ja metsäisistä maastoista merenrannasta puhumattakaan pidän valtavasti. Meille on muodostunut tavaksi jäädä kotiin juhannukseksi, sillä nuorimmaisemme on syntynyt tuolloin ja pikkulapsiaikana en voinut kuvitellakaan, että lähdettäisiin ajamaan koko päiväksi tien päälle. Tulevina vuosina kun tyttö on vanhempi, voisi olla mukava tapa laajentaa kaupunkiperinnettä ja ottaa lennot aina eri kaupunkiin. Kummille siis vinkkinä, että matkaseuraa löytyy tulevina vuosina.
Pyhien sää näyttää niin ankealta ja vaihtuu tiuhaan tahtiin, joten se suunnitelmallisuudesta. Cityjuhannuksena siis toivon mukaan grillataan ja käydään katsastamassa kaupungin tunnelmia. Pikkurinsessan synttäreitäkin vietetään perhepiirissä, joten ihan touhukas viikonloppu tästä taitaa tulla.
Hyvää juhannusta!

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Hyvää juhannusta ja mukavia synttärijuhlia! 🙂

  1. Kiitos Jossu ja mukavaa juhannusta sinullekin! 🙂

 2. Oikein hyvää Juhannusta ja mekin nautimme viikonlopusta ihan kotona :))

  1. Kiitos samoin sinulle ja minille, mukavat pyhät! Kotona on kivaa. 🙂

 3. Hyvää juhannusta!

  1. Kiitos samoin sinulle AnuElina!

 4. Kaupunkijuhannus kuulostaa myös kivalta! Minä mietin ihan samaa, että eipä näillä keleillä haittaisi jäädä kotiin.. Ja muutenkin nyt kun minulla alkoi viikon loma, niin voisi ihan relata kotonakin, vaikka toisaalta ajatukset saa irti työmoodista paremmin ystävien luona..

  Kivalta näyttää tuo antiikkinen kaappi kaiken modernin keskellä! Meilläkin on isoäidin 60-70 vuotta vanha senkki ruokailutilassa, tykkää siitä ihan älyttömästi! Kiva kun löysin uutta luettavaa, ei olekaan pitkään aikaa löytynyt mitään kivaa! Tai ei ole ollut aikaa etsiäkään… Mukavaa juhannusta!

  1. Hei Katri ja lämpimästi tervetuloa. Mukava kun löysit!
   Kiitos, tuo kaappi onkin oikea aarre. Tykkään hiukan rikkoa rajoja ja pieni ripaus vanhaa tuo sitä kodikkuutta ja särmää. Kuulostaapa oikein ihanalta, meillä on säilynyt hyvin vähän suvun kalusteita ja olen onnellinen saatuani edes muutaman pienen aarteen meille. Löytyykö sinulta blogia, tulisin mielellään kurkkimaan?
   Mukavaa juhannusta sinullekin!

 5. Hyvää Juhannusta! Täälläkin Juhannus menee ihan kotosalla, ehkä ystävän luona käyn kääntymässä. 🙂

  1. Kiitos Suffeliini! Oikein mukavaa juhannusta sinnekin, kotonakin on kiva olla. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.