Sisustus

KULLAN KIMALLUSTA

Kevätkoti oikein kimaltelee kilpaa auringonsäteiden kanssa, sillä satuin tekemään muutaman oikein kivan löydön. Nykyään ostan hyvin harvoin mitään, mutta selvästi tämä kevät ja kesän tulo ovat innostaneet somistamaan kotia. Kevät on pidemmän aikaa ollut jo sellainen virstanpylväs, jolloin on tarkoitus kartoittaa tekstiilivarastot ja päivittää pyyhkeet ja sen sellaiset. Tänäkin vuonna suloista kääräistiin pakettiin ja tuolla ne odottavat nyt pesua. Ajattelin vilauttaa kuitenkin ensin näitä kimaltavia juttuja, joita laitoin olohuoneeseen. Joku lukija saattaakin muistaa, että innostuin messingistä ja kullansävystä joitain vuosia sitten. Ekat hankinnat olivat ne kuuluisat Nappulat tuolloin ja ovatpa edelleen vakiokauraa pianon päällä.
Kultainen kynttilälasi on kaunis valkoisten joukossa marmoripöydällä. 
Pienissä määrin kulta ja messinki tuo mielenkiintoa ja investoinnit pysyvät kohtuullisina. Kynttilää tuskin raaskin ihan vielä polttaa, katsellaan nyt ainakin tovi. Alkusyksyllä tämä voisi olla kaunis myös lyhdyn sisällä.
Pian aloitetaan pihan laitto. Meillä on terassisuunnitelmat tekeillä ja aidastakin olisi tarkoitus päättää pian. Tänään saatiin alakerran vessaan uusi ovi ja eteisen ilme siistiytyi kertaheitolla. Kohtahan se on tuokin valmis! Tässä kun vielä tovi tuumaillaan, että mistä seuraavaksi jatketaan. Kuullaan taas pian!

Saatat myös pitää...