Sisustus

Kullanvärinen kynttilänjalka

Syksy alkaa pikkuhiljaa olla mielessä, vaikka tietysti tässä on vielä kesää jäljellä. En kuitenkaan malta olla miettimättä tulevaa syksyä, sillä se tuo mukanaan muutoksia. Pienempiä ja vähän suurempiakin. Yksi iso askel on tyttären koulun aloitus ja palailenkin varmaan aiheen pariin vielä myöhemmin. 
Syksy uudessa kodissa tuntuu mukavalta. Joulunjälkeinen aika ollaan asuttu jo täällä, joten tämä on viimeinen vuodenaika ja sitten ollaankin jo vuosi elelty. Ja kaikenlaista tähän vuoteen onkin mahtunut! Toivottavasti on vielä edessä mukavia tapahtumia ja jos tuo pohan remonttikin saataisiin etenemään, niin iso taakka lähtisi harteilta.
Ostin tämän kullanvärisen kynttilänjalan Cobellosta, missä piipahdimme loman alussa. Kulta, kupari ja messinki näkyy meillä pieninä annoksina ja kulta on selvästi olohuoneen juttu. Kuparisia henkareita tuli hankittua lisää makuuhuoneeseen ja messinki taitaa olla eteisen juttu. Meillä on muuten alkamassa ensi viikolla eteisen lattian laatoitus ja keittiön välitila, kun laatat saapuvat. Ulkoeteinen maalattiin jo ja vielä olisi ikkunakarmien maalaaminen edessä.
Vaihdettiin myös olohuoneessa järjestystä. Uusi kalusteiden asettelu tuntuu nyt toimivammalta ja oleskelutila on rahoittunut, kun sohvan takaa käy nyt kulku ulos. Uudesta järjestyksestä kuvia tulossa vähän myöhemmin. Mitään isoa muutosta ei siis tapahtunut, vaan televisio on nyt eri seinustalla ja kalusteita on vähemmän.
Loma tekee hyvää ja huomaan, että remonttiasiatkin etenevät paremmin kun on saanut levähtää. Hellepäiviä ei juuri ole näkynyt, mutta muutamana päivänä ollaan päästy merenrannalle. Ilman rentoutumista ei varmaan jaksaisikaan juuri mitään. Onneksi on vielä lomaa jäljellä!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kulta on niin kaunista ja sopii teidän valkoiseen ympäristöön täydellisesti. Onpas teillä jännä loppukesä kun pieni aloittaa koulun! Ihania kesäpäiviä sinne – olen itse huomannut, että näistä huonommistakin keleistä pystyy nauttimaan, kun asennoituu niin, että parempaa ei ole tulossa. 🙂

  2. Jännän äärellä tosiaan, apua. Itse en ole edes hirmuisesti ehtinyt vielä miettiä koulunalkua. Jonkinlaista suojelua pieneltä paniikilta kait se sekin on. HUI!

Kommentointi ei ole käytössä.