Sisustus

Kuukauden sisustusostos

Moni muistaa varmaan lukeneensa blogistani meidän turhasta eroon – projektista. No, tämä hanke on edennyt hyvin ja yleisissä tiloissa alkaakin olla jo aika minimalistinen ilme aikaisempiin vuosiin verrattuna.
Oikeastaan koskaan en ole haalinut tavaraa määrän vuoksi, vaikka shoppailusta pidänkin – tunnustan. Itseasiassa olen yrittänyt aina keskittyä vain olennaiseen ja tarpeelliseen. Usein sitä sanotaan, että perheen kasvaessa tavarakin lisääntyy, mutta enpä tiedä? Jossain määrin se pitää todellakin paikkansa, mutta miten meillä? Aika paljon turhaa tavaraa olen joutunut heittämään poiskin, kun käyttökelpoisuus ei ole täyttänyt vaatimuksia. Toisaalta olen ilokseni saanut myytyä ja lahjoitettua myös paljon.
Vaikka vanhasta pääsee eroon, niin jotain uutta tulee aina ostettua.
Niinpä miehen kanssa tein sopimuksen, että joka kuukaudelle on oma sisustushankinta. Se voidaan suunnitella etukäteen tai voin löytää sen vahingossa. Pääasia on, että ostos on tarkasti harkittu. Tähän asti olen noudattanut ajatusmaailmaa mitä tarvitsen, mutta se ei aina ole niin mustavalkoista.
Heinäkuun sisustusostokseksi valikoitui Iittalan kaunis teräsvati.
Olen tästä haaveillut jo kauan ja pidemmän tähtäimen hankintana päätin toteuttaa toiveeni.

Sisustusrintamalla on tulossa myös uudenlaisia postauksia – kiitos teidän laittamien kommenttien arvonta-postaukseen. Olen saanut paljon ideoita toivepostausten rintamalla ja suunnitteilla on uusia aiheita.
Lämmin kiitos kauniista viesteistänne!
Arvontaan ehdit osallistua vielä täältä.
Esittelen teille pian ruokailutilan/olohuoneen uutta ilmettä haasteen muodossa.
Uutta ja vanhaa, jotain mitä esittelin viimeeksi tammikuussa on nyt kokenut viimein uudistuksen!
Raikasta viikkoa kaikille!
♥ Mia

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi

  1. Kiitos yhteydenotosta ja mielenkiinnosta blogiani kohtaan!
   Tutustuin konseptiinne ja kiinnostuin kovasti.

   -Mia

 2. Tuo vati on munkin ostoslistalla ollut jo jonkin aikaa!:) Se on tosi kaunis enkä usko kyllästyväni siihen!:)

  1. Astia on kyllä kaunis – se sopii moneen tarkoitukseen tarjoiluastiasta koristeeksikin. 🙂

 3. Tuo on kyllä hyvä ostos! 🙂 Me saatiin samainen häälahjaksi ja kovasti se on ollut käytössä ja esillä, siihen ei kyllä kyllästy. 🙂

  1. Nyt kun vati on löytänyt meiltä paikkansa, niin olen alkanut salaa toivomaan täydennystä sarjaan…taitaa lahjalista kasvaa loppuvuotta kohden. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.