Sisustus

Kuukauden sisustusvinkki: Ikean valkoiset verhot

Muutama lukija on pyytänyt minua kertomaan edullisia sisustusvinkkejä ja tässä tulee totisesti yksi.
Nimittäin kysessä on Ikeasta ostetut verhot!

Tällaisia valkoisia verhoja olen etsinyt jo jonkin aikaa, mutta tyyriin hinnan vuoksi on jäänyt vielä ostamatta. Viime Ikean reissulla bongasin kuitenkin nämä mallirekistä ja paketti lähti heti mukaan!
Kyseessä on nämä verhot, mutta valkoisena. En löytänyt Ikean sivuilta enää valkoisena, mutta Espoon Ikeassa niitä ainakin oli viikko sitten jäljellä useampi kappale.

Verhot laskeutuvat nätisti ja ovat juuri sopivat tilaan.

Mallilta ja laadultaan verhot vaikuttavat aivan yhtä hyviltä, kuin paljon kalliimmat, kilpailevan merkin verhot.

Tänään olen leiponut (eilinen meni myös kokkaillessa) omenapiirakkaa ja se onnistui niin hyvin, että palaan reseptin kera paremmalla ajalla.
Aurinkoista iltaa!
♥ Mia

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Kaunista. Yllättävän moni ms. perusjuttu löytyy Ikeasta paljon edullisemmin ja laatu ei kärsi yhtään. Toki tietysti siellä on myös niitä kertakäyttötavaroita, mutta ainakin itse olen Ikean verhoihin ollut täysin tyytyväinen.

  1. Kiitos!
   Se on kyllä totta, että Ikeasta löytyy paljon hyviä tuotteita, missä on edullinen hinta kilpailevaa tuotetta kohden ja silti laatuerot eivät ole suuret tai merkittävät.

 2. Mä oon meinannu ostaa nämä ihan samat verhot! Ehkä pitäis ostaa eikä meinata.. 🙂

  1. No niin, nyt verhokaupoille! 🙂

 3. Meillä on samat verhot ruokailuhuoneessa ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen!!:)

  1. Mukava kuulla, että verhot on olleet hyvät! 🙂

 4. Meillä on ollut samat verhot vuosia, ensin edellisen asunnon makkarissa ja nyt I:n huoneessa. 🙂 Oon tykännyt niistä tosi paljon ja eivätköhän siirry mukana seuraavaankin asuntoon. Eli hyvä valinta! 🙂

  1. Toivottavasti näistä tulee meilläkin pitkäaikaisostos.
   Tyyliltään ne ainakin menevät, toivottavasti kangas kestää myös! 🙂

 5. Anonyymi says:

  Heips! Kivat verhot, pitää pistäytyä Espoon Ikeassa 😉 Satutko muistamaan, kenen valmistamalla maalilla ja millä sävyillä teidän olkkarin harmaa seinä on maalattu? Suunnittelen itse tässä seinien maalausta ja tuo kuvien sävy näyttää kivalta!
  Terkuin Heidi

  1. Hei Heidi ja kiitos mielenkiinnosta blogiani kohtaan! 🙂
   Olohuoneen harmaa osuus on maalattu Tikkurilan harmaalla, mutta sävy ei ole kuvissa yhtä sinertävä kuin livenä. Suosittelen siis pyytämään sävyä, mikä on harmaa ilman siniseen taittoa.

Kommentointi ei ole käytössä.