Sisustus

KUVIA SYNTYMÄPÄIVÄJUHLILTA

Koristeet vähenevät vuosi vuodelta, mistähän johtuu. Tänä vuonna päätettiin sellainen juttu, että tyttö saa itse päättää haluaako juhlat kotona vai seikkailupuistossa. No tietysti seikkailupuisto vei voiton täysin pistein ja kutsuttiin kaverit sinne. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli lapsille todella mukava kokemus ja aikuisille näin juhlien järjestäjänä hyvin helppo. Kutsut sai valmiina, siivousta ja leipomista ei tarvinnut miettiä. Kuitenkin jäin kaipaamaan sitä iloa ja riemua, mitä meillä kotona on saanut nauttia lastenjuhlissa. Hulinaa ja ääniä siinä syntyy, mutta monen vuoden jälkeen nämä olivat erilaiset juhlat.
Kotona pidettiin juhlat sukulaisille ja huonosta säästä riippumatta juhlamieltä löytyi. Minun alkuperäisen suunnitelman mukaan oltaisiin voitu juhlia myös ulkona. Onneksi sää oli kehno, nimittäin terassimme valmistui vasta seuraavana päivänä. Kiitokset siitä appiukolle, joka teki mieheni kanssa ison homman hetkessä! 
Tässä näkyy yksi mahtava alelöytö eli esimakua tulevasta postauksesta. 
Lähdin etsimään mustaa mekkoa arki- ja juhlakäyttöön, mutta toisin kävi. Valkoiset mekot toivat lisäkiloja peilikuvaan ja mustia ei näkynyt riittävän pienessä koossa. Jotain muuta siis löytyi…
Juhlien järjestämisessä on paras hetki juuri ennen vieraiden saapumista. Tämä on juuri sellainen momentti. Mies pöyhii tyynyjä (oma-aloitteisesti), vaimo kuvailee odottavia tunnelmia ja tytär laskeutuu alakertaan  (seuraavassa kuvassa) katsomaan joko vieraita näkyy.
Ja pian juhlat ovat käynnissä..
Kaiken kaikkiaan mukavat juhlat! Seuraavia juhlitaan sitten syksymmällä, kun esikoistyttäremme täyttää kahdeksan. Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivottaa hyvää juhannusta!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Ihanan lämminhenkiset synttärit teillä, onnea vielä sankarille! <3
    Mukavaa juhannuksen jatkoa!

    1. Kiitos Jenni! <3

  2. Ihanat synttärit, kivoja kuvuvija, hyvää juhannusta.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    1. Kiitos! 🙂 Täytyypä kurkata millainen arvonta siellä on meneillään.

Kommentointi ei ole käytössä.