Sisustus

Kylpyhuone lapsille

Kodin kylpyhuone on melko pieni, aivan kuin edellisessäkin kodissa. Se toimii samalla myös kodinhoitohuoneena eli mitään ylimääräistä sinne ei mahdu. Pyykkien viikkaus ja silitys hoituu muualla, mutta pesutorni vie aikamoisen lohkareen kylppärin tilasta. Lapsemme ovat kasvaneet paljon, eivätkä ole enää pieniä palleroisia vaan omatoimisia tyttöjä. He tykkäävät tehdä itse asioita ja haluttiin tukea tätä kehitystä laittamalla tilaan jotain omaa heillekin. Naulakoihin eivät ylety vielä pitkään aikaan, joten aikuisenkin apua tarvitaan. Tänne olisi ollut kiva laittaa penkkejä, hyllyjä ja vaikka mitä, mutta tila on haasteellisen pieni sellaiseen.
Hankin Ikeasta eteiseen värikkäitä nuppeja ja näitä samoja laitoin myös kylpyhuoneeseen lasten korkeudelle. Pienen kasvuvaran otin huomioon ja koska nämä ovat tarrakiinnitteisiä, niin siirtäminen onnistuu myöhemminkin suhteellisen helposti. 
Olen ollut aivan ihastuksissani uuteen SPRUTT – sarjaan (Ikea) ja meille on hankittu yhtä sun toista tästä sarjasta. Uusin hankinta on ankka, joka toimii säilytyspaikkana kaikille kylpyleluille ja -matolle. Pohjassa on reiät eli ylimääräinen vesi valuu pois. 
Kuvasta jäi puuttumaan suihkumatto, mutta sellainen on ostettu myös lapsille. Vaikka lattia ei ole kovin liukas, niin lapset ovat kuitenkin touhukkaita ja itseasiassa tykkäävät vihreästä krokotiilistä niin paljon, että se on kylpyleikeissä mukana. 
Kylpyhuone on edelleen keskeneräinen siltä osin, että uusi suihkuseinä, pyyhekaappi (on kasattuna) ja hylly puuttuvat vielä. Ovet uusitaan myös, kun saadaan sillekin aikaa. Jotenkin tuntuu, ettei tekemisen määrä lopu milloinkaan. Siitäkin huolimatta hymyilyttää, sillä keittiö etenee taas tänään, huomenna ja ylihuomenna.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Kivat nuo naulakot, pysyvätkö seinässä tarroillansa?

  1. Hei, kyllä. Niissä oli valmiina tarrapohja, joka tarttui hyvin niin eteisen seinään kuin kylpyhuoneen laattaankin. Nupit saa myös ruuvattua, mutta uskon että paino kestää hyvin pelkät pyyhkeet.

 2. Tykkään kun nuo lasten kylpylelut on niin raikkaan värisiä!! Muutama ankka kylpytynnyriin uiskentelemaan niin kyllä kelpaa isojenkin kölliä 🙂 Kivvaa ens viikkoa sinne!

  1. Värikkäät ovat minusta niitä parhaimpia. 🙂
   Kiitos Birgit ja kivaa viikkoa sinulle myös!

 3. Oih, on aika ihana ja käytännöllinen tuo iso ankka! Onko sekin siis Ikealta? Meidän saunassa menis myös yksi tuollainen!

  1. Kyllä, Ikeasta se on. Tuo on just hyvän kokoinen kylppäriin. Aluksi meinasin ihan lastenhuoneeseen, mutta lopulta päädyin tuomaan sen kylppäriin. Sinne saa kaikki niin kätevästi piiloon. Jos ei muuta, niin vaikka pyyhkeet. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.