Sisustus

Kylpyhuone

Tänään on esittelyssä meidän pienen kolmion kylpyhuone, mikä on suoranainen tilaihme, jos näin voi sanoa. Muutamaan neliöön mahtuu kaikki tarpeellinen, vaikka lisätila ja mukavuudet eivät olisi pahitteeksi.
Kylpyhuoneen ovelta katsottuna oikealla on pieni syvennys, mihin olemme laittaneet valkoisia avohyllyjä.  Hyllyillä säilytetään kylpyhuonetarvikkeita ja pyyhkeitä, mistä ne on kätevä napata tarvittaessa.
Hyllyillä on aika paljon tavaraa, mutta minusta on mukavaa kun pyyhkeet ovat näkyvissä.
Pyykkiä pestään päivittäin ja isoihin Ikean lasipurkkeihin olen laittanut pesujauheet kädenulottuville.
Hyllyt on tarkoitus maalata vielä aivan valkoisiksi tai vaihtaa metallisiin. Ikeassa on monta vaihtoehtoa, mitkä miellyttävät.

Meillä on kylpyhuoneen värityksenä valkoinen, lattia on kirjavan sininen ja aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia. Lattia on muutenkin epäsiistissä kunnossa ja olemme pohtineet monesti sen maalaamista tummanharmaaksi tai mustaksi.

Vasemmalle jää suihkunurkkaus ja pyykinpesukone sekä rumpu. Tarjousta tehdessämme kiinnitimme huomiota kylpyhuoneen toimivuuteen ja ehdoton asia oli rummun saaminen tilaan. Lapsiperheessä pyykkiä tulee aika paljon ja rummun käyttö on ehdoton, kun pyykinkuivaustilaa ei ole juurikaan. Suihkunurkkaukseen ei mahdu mikään kuivausteline ja usein pyykkien kuivatus aiheuttaa päänvaivaa.
Tässä kohtaa kysynkin sinulta, osaisitko auttaa ja vinkata jotain pieneen tilaan sopivasta kuivausjärjestelmästä? Seinään porattavat ei valitettavasti käy, sillä suihkutilaan ei voi asentaa sellaisia.

Toistaiseksi meillä on kylpyhuoneen kalusteissa vanha, kamala peilikaappi sekä ahdas allaskaappi. Suunnitelmissa on ollut jo pidemmän aikaa tehdä muutosta näiden osalta. Toiveissa olisi saada aikaan jotain ennen joulua, mutta tarkkaa suunnitelmaa aikataulusta ei vielä ole. Eikä minun suunnitelmat koskaan ihan täysin toteudu, vaan jotain ylimääräistä putkahtaa aina esiin.
Tässäpä oli tämä, vaatimaton ja pieni kylpyhuone.
Postailen myöhemmin haaveista ja ideoista, mitä olen ajatellut kylpyhuoneeseen. Niitä onkin aikalailla, mutta niistä sitten lisää myöhemmin.
Mukavaa viikon alkua!
Mia

Saatat myös pitää...

16 kommentti

 1. Nuo hy´llyt ovat kätevät, mutta myös kauniit! Minustakin on kiva, kun on pyyhkeet ja nätit kylppäritavarat esillä.
  Pienuudesta huolimatta kylppärinne on vaalea ja valoisa! Taistelen saman tilaongelman kanssa kylppärissä.
  Tästäkin sain jo intoa laittaa kylppäriä parempaan kuntoon, odottelen myös mitä sinulla on mielessä 🙂

  1. Kiitos Eija!
   Tykkään itsekin avohyllyistä, kaiken ei tarvitse olla piilossa.
   Olen todella iloinen, jos sait inspiraatiota omaan kotiin – se on minusta ihan parasta bloggailussa!

   Mukavia mietintä- ja suunnitteluhetkiä sinulle!
   Ja piakkoin on luvassa niitä omiakin suunnitelmia tänne blogiin. 🙂

 2. Musta on ihanaa kun kylppärinkin sisustukseen kiinnitetään huomiota. Mulla on noita samoja valkoisia koreja =D… Noi hyllyt näyttää muutenkin käytännöllisisiltä ja tarpeeksi isoilta. Teidän kylppäriin ja tyyliin sopisi hyvin sellainen valkoinen matonkuteesta tehty juhannusruusu. Tiedätkö? Mulla on myös valkoisia matonkuteesta tehtyjä koreja ja ne sopii tosi hyvin yhteen.

  1. Hauska sattuma, oon tykännyt tosi kovin noista Luhdan koreista! Meillä on niitä myös tyttöjen vaatekaapissa ja on olleet tosi kestäviä ja sopivan kokoisia, vaikka aluksi epäilin niitä rimpuloiksi.

   Ja kiitos vinkistä, tuota valkoista juhannusruusumattoa olen miettinyt monet kerrat! Osaisinkohan tehdä itse sellaisen…?
   Täytyypä lähteä etsimään, josko blogien maailmasta löytyisi helppo ohje sen tekemiseen/edullinen nettiputiikki. 🙂

 3. Tosi tilaihme teidän kylppäri! Kaunis ja käytännöllinen yhtäaikaa. 🙂

  Muistelen, että Ikeassa on ainakin ollut sellainen korkeanmallinen kuivausteline, johon saa moneen kerrokseen pyykkiä. Se on kuitekin seisova malli eli jos etsit seinämallia, niin sellaista en osaa vinkata.

  1. Kiitos Jenni <3

   Hih, siis ei seinämallia (sellaista ei voi asentaa), joten joku teline olisi hakusessa. Ongelma on juuri siinä, että suihkunurkkaus on aika ahdas, joten telineet on usein liian leveitä. :/

   Kiitos vinkistä, täytyypä tutkailla Ikean valikoimaa tarkemmin!

 4. Ihania vinkkejä sain… Mm. nuo Ikean lasipurkit pumpulitikuille ja pesuaineille. Enpä taas osannut ajatella niitä kylppäriin. Kiitos ideasta! Avohyllyt ovat kätevät ja kauniit tavarat esillä.

  1. Mukava kuulla, että sait hyviä vinkkejä! 🙂
   Kiitos kommentistasi ja tervetuloa uudelleenkin!

 5. Ihana tila ihme. Tuttu tunne tämä lapsiperheen tilanpuute. Kaakelimaali sopii seinä laatoille, mutta ei valitettavasti pysy kunnolla lattialaatoista. Valmistaja ei suosittele kaakelimaalia lattialle (olen rautakaupassa sisustusmyyjänä/suunnittelijana).
  Seinässä pysyy kaakelimaali hyvin.

  Mukavaa joulun odotusta.

  Terveisin. Vanilijan Sanna

  1. Kiitos kommentistasi! 🙂
   Näin olenkinkin kuullut, ettei kaakelimaali ole oikein soveltuvaa lattiapinnoille. Tämä on tosi harmi, sillä lattiaa ei oikein muuten saa siistiksi. (paitsi vaihtamalla lattian kokonaan)

   Kiitos ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

 6. Kaikki on niin siistiä ja tyylikästä! Ihana ilme kylpyhuoneessa!

  1. Kiitos Jenna! 🙂

 7. Näyttää tosi kivalta! 🙂

  1. Kiitos Taika. 🙂

 8. Mukavan näköinen kylppäri on, niin järjestyksessä kaikki 🙂 Ja tosiaan,hienoa kun noin paljon mahtuu sinne 🙂

  Mukavaa keskiviikkoa! 🙂

  1. Kiitos 🙂
   Järjestystä saa tosiaan pitää yllä ihan tosissaan, kun nämä pikkuapulaiset harjoittelevat innoissaan pyykkien laittoa. 😉

   Mukavaa päivää myös sinne!

Kommentointi ei ole käytössä.