Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Lainan kilpailutus kannattaa

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Sortter Oy kanssa

Syksyn tullen alkaa sisällä oleminen valtaamaan yhä enemmän aikaa ja tekemättömien projektien lista vain tuntuu kasvavan. Vaikka muutimme keväällä uuteen muuttovalmiiseen kotiin, se ei tarkoita, etteikö täällä olisi mitään remontoitavaa. Olemme mieheni kanssa hyvin käytännönläheinen pari ja meille toimiva asunto sekä arki ovat yleensä aina kärkisijalla lastemme kanssa. Uuden kodin parhaita puolia peilaten löytyy myös monta remontoitavaa asiaa, jotka kaipaavat mielestämme muutosta. Yksi niistä on nykyisellään heikosti toimiva vaatehuone sekä lasten vaatekaapit. Siksi olen innostunut kertomaan teille kaupallisen yhteistyön merkeissä, että kodin remontin rahoittamiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa.

Kotiin panostaminen ei luonnollisestikaan ole ilmaista, vaan se vaatii myös rahaa. Usein omassa mielessä olevat projektit, sekä toiminnallisuuden parantaminen (sisustamista unohtamatta) vaativat rahan säästämistä tai joissain tapauksissa myös jonkin suuruisen kulutusluoton ottamista.

En itse halua ottaa kovin löyhin perustein lainaa, sillä korot ja muut kulut vaikuttavat aina lopullisiin lainakuluihin melko tuntuvasti. Lainantarve saattaa kuitenkin joskus yllättää ja silloin kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa luotonantajat. Pankit tarjoavat netissä erilaisia lainalaskureita, mutta ne ovat usein hidasta ja työlästä tehdä itse yksitellen, mikäli haluaa tehdä laajemman vertailun luotonantajien kesken ja säästää kuluissa.

Olipa kyseessä asuntolaina tai kulutusluotto, käännyn aina luoton kilpailuttamisen puoleen ja yksi hyvin helppokäyttöinen lainan kilpailu- ja vertailupalvelu on kotimainen Sortter. En suosittele nappaamaan ensimmäistä tarjousta, vaan oikeasti vertailemaan, missä voit säästää ja saada parhaimman hyödyn. ”Oma pankki” ei tarjoa automaattisesti edullisinta ja parhain hyödyin varustettua remonttilainaa, joten suosittelen ehdottomasti tekemään vertailua.

Mitä etua minä saan lainan kilpailuttamisesta ja vertailusta?

  • Voin säästää luoton korkokuluissa
  • Vaikuttaa joustavasti tarpeen mukaan laina-aikaan
  • Maksaa lainan halutessani nopeammin pois
  • Saan nopeasti lainapäätöksen
  • En tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Saan helposti ja nopeasti lisätietoa, mikä tulee edullisimmaksi

Palvelu on maksuton eikä sido mihinkään, joten lainojen vertailu sujuu hyvin myös jo remontin suunnitteluvaiheessa. Huolella pohdittu on puoliksi tehty.

Alamme seuraavaksi suunnitella vaatehuoneen remontoimista, minkä haluaisin saada valmiiksi ennen kurakelejä. Ei auta, vaikka lapset ovat jo isoja. Hiekkaan kantautuu sisään ja ulkoiluasusteet ja kerrosvaatteet ovat monessa ”kätevässä” laatikossa.

Postaus on kirjoitettu kaupallisena yhteistyönä yrityksen Sortter Oy:n kanssa.

Saatat myös pitää...