Sisustus

Lappeenrannan hiekkalinna & satamassa

Lappeenrannan hiekkalinna oli tänä vuonna taidokkaasti koottu ja aihetta ei ollut vaikea arvailla. Kalevala esittäytyi monella tapaa ja osa teoksista oli jopa hiukan pelottavia, vaikka meidän lapset eivät kovin tarkkaan malttaneet tiirailla hiekkaveistoksia.

Alueella oli myös kauniita leikkimökkejä, jotka oli sisustettu todella herttaisesti. Harmi vaan, ettei meillä ole omaa pihaa, jonne saisi edes pikkuruisen mökin. Leikkimökkejä oli mukava ihastella tyttöjen kanssa.

Kauniita istutuksia ja somisteita oli ripoteltu nätisti mökkien vierelle.

Meillä oli pikkuveljeni mukana ja karuselli oli hänelle juuri sopiva huvitteluun. 
Pienemmät eli meidän tytöt pääsivät pienten junaan. Tämä oli aika hauska ja liputkaan eivät olleet tyyriitä.

Matka jatkui hiekkalinnoilta satamaan, mikä on ehdottomasti yksi kesäkaupungin koettava paikka. Ihastelimme matkalla hienoja veneitä ja muutama luksusyksilökin nähtiin ihan läheltä.


Tässä vieressä on kiva leikkipuisto, jota nämä hauskat valot valaisevat. Sitä en tiedä, ovatko nämä vielä toiminnassa, mutta silloin kun olin itse lapsi, näistä tuli värikkäät valot. Taisi olla ainakin punaista, keltaista ja vihreää..? Jokatapauksessa puisto oli kovasti lasten mieleen.

Aurinkoa ollaan nyt saatu kohta viikon päivät odotella tänne kotimaisemiinkin ja mietinkin jo, että syksykö se tästä nyt saapuu? Muutamana iltana on ollut tuuli ihan hurjana ja sisällä kynttilävalaistuksessa syöty ja kuunneltu Beethoovenin Conserttoa. Ihanaa kun syys saapuu, mutta olisi se aika hienoa vielä nauttia kesäisistä keleistä, kun lomaakin on vielä pari viikkoa jäljellä.

Aurinkoa odotellen,

Mia

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Kauniita kuvia! 🙂

  Noi hiekkateokset on niiin upeita! Me olimme jokin aika sitten Korkeasaaressa katsomassa samanlaisia teoksia ja voi että…mitenhän ihmiset osaa ??!! 🙂

  1. Kiitos! 🙂

   Mietin ihan samaa, että taitoa on kyllä paljon pelissä. Veistoksissa on niin paljon pieniä yksityiskohtiakin ja kooltaanhan nuo ovat aika suuria. Upeita teoksia!

   Meillä on vielä Korkeasaari koluamatta tältä vuodelta. Täytyy toivoa, että säät sallii vielä ja päästään sielläkin käymään.

 2. Ohhoh, tuollaisesta hiekkalinna-nähtävyydestä en tiennytkään. Todella hienoja kuvia olet ottanut 🙂

  1. Kiitos Eija! 🙂 Alue on aika pieni, mutta käymisen arvoinen jos sille suunnalle matkaa.

 3. Tuttuakin tutummat maisemat. 🙂 Monta kertaa tullut tänä kesänäkin tuota satamanrantaa käveltyä. Hiekkalinna on joka vuosi aina yhtä upea. Hyviä kuvia! 🙂

  1. Kiva kuulla. 🙂 Tuolla satamassa kävisin kyllä useamman kerran viikossa, jos sielläpäin vielä asuttaisiin.

Kommentointi ei ole käytössä.