Sisustus

LASTEN JOULU

Aatonaatto on käsillä ja sehän tietää jännityksen sekaista odotusta, kun lapset laskevat jo miltei tunteja ja minuutteja aattoaamuun. Meidän perheelläkin alkoi yhteinen loma ja syksyn aiheuttama stressi tuntuu kyllä luissa ja ytimissä. Ihan ei alkanut mieleisellä tavalla loma eli ilman ”joulustressiä”. Pari asiaa olisi vielä hoidettavana, ennen kuin rauhoitutaan. Huominen ei ole minulle vielä pyhäpäivä, vaan aamu menee kyllä työn tohinassa – ainakin keittiön puolella. Lasten kanssa leivotaan vielä piparkakkuja ruuanvalmisteluun kuluu aikaa. Koti on nyt puhdas ja laitettu pyhiä varten – kyllä tätä onkin jo odotettu. Ehdin kuvailla jo lähes koko kodin ja laitan kuvia tänne blogiin pienissä erissä. Ensimmäisenä on vuorossa lasten joulua. Tytöt saivat sen pikkukuusen, kiitokset valppaille lukijoille! Pikkuiset olivat koristelleet kuusen eräänä aamuna ja ihan tuli heidän näköisensä. Muutamia itsetehtyjä koristeitakin olivat laittaneet ja kuusessa itsessään tuli mukana valot. Nyt on tunnelmaa kerrassaan!
Uppoudun seuraavaksi ruuanlaittopuuhiin, kohta meillä tuoksuu kaneli kun käyn keittämään piparitaikinaa. Jokos siellä ruudun toisella puolella alkaa olla valmistelut loppusuoralla tai kenties vasta aluillaan?

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Ihanaa joulun aikaa teille!

  1. Kiitos Katariina ja samoin sinulle!

 2. Onpas tytöillä söpö kuusi! Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle <3

  1. Eikös olekin, on tuo aika söpis. Kiitos Jossu ja hyvää joulunaikaa sinnekin! <3

 3. Ihana tunnelma tytsyillä ja niin raikasta ja kaunista, puhtaus oikein välittyy kuvista. Mekin laitettiin perinteisesti valkoinen kuusi lapsille, ja pastelliset koristeet ne roikkuvat siinäkin. Valmistelustressiä ei ole kun valmiille menee, mut koti olisi voinut jäädä paljon siistimpään kuntoon.

  1. Kiitos Minttu! Kyllä tuo raikas parketin ja lakanoiden tuoksu kuusesta puhumattakaan on hyvä. Hyvää joulunaikaa teille ja turvallista matkaa! <3

 4. Ihanat kuuset molemmat, todella kaunis tuo myös, joka on korissa, ihanan tuuhea, mutta juuri sopivan kokoinen. <3 Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle! <3

  1. Kiitos Jenni ja samoin teille hyvää ja rauhallista joulunaikaa! <3

Kommentointi ei ole käytössä.